Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sarebloom
Forum: Cats & Kittens 07-16-2011, 12:44 AM
Replies: 7
Views: 2,978
Posted By sarebloom
Re: [WTA] kitten ni baka apa ek?

Em,if I'm not mistaken,this kitten is Khorat / Korat breed..click this link for more info..http://www.cat-breed-info.com/korat-cat-breed.html Hope this will help {victory}
Forum: Cats & Kittens 01-05-2011, 04:54 PM
Replies: 0
Views: 840
Posted By sarebloom
Red face my cat is pregnant..yeay!but im wondering..

my Bella is pregnant about 5 weeks now {wink}..i'm wondering the food that i give her.i was told that when a cat is pregnant,the best food to give is kitten food but i didn't. i give her Royal Canin...
Forum: Cats & Kittens 10-31-2010, 02:29 AM
Replies: 2
Views: 1,474
Posted By sarebloom
Red face raw or boiled salmon?

dear friends..i'm wondering to feed raw or boiled salmon for my cats?{cool}
Forum: Health, Disease & Diet 10-28-2010, 04:22 AM
Replies: 65
Views: 22,211
Posted By sarebloom
Re: kitzyme - vitamin kucing

btul2..kadang2 bau vitamin tu sedap jer kat kita tapi kucing tak suka pulak..like my case,the kittens refuse to eat their vitamin..so i have to use syringe to give them..macam kena paksa sikit...
Forum: Cats & Kittens 10-27-2010, 04:02 AM
Replies: 27
Views: 7,720
Posted By sarebloom
Cool Re: Normal ke kucing betina ringan sikit dari kucing jantan?

erm..hai semua..apa khabar?harap semua sihat..{wink}kat sini nak tanya la kan, ada sape2 tahu brand or any suggestion on vitamin for cats?yang well recommended punya brand or jenis. saja nak tahu.....
Forum: Cats & Kittens 10-20-2010, 07:48 PM
Replies: 27
Views: 7,720
Posted By sarebloom
Smile Re: Normal ke kucing betina ringan sikit dari kucing jantan?

FurKids, sekarang saya beri diorang makan RC Persian for kitten sebab nampak Bella suka pula makan RC {wink}. Sebelum saya tukar ke RC, saya beri diorang Evo Dry Food. Toby (male) tu memang suka tapi...
Forum: Cats & Kittens 10-11-2010, 12:01 PM
Replies: 27
Views: 7,720
Posted By sarebloom
Re: Normal ke kucing betina ringan sikit dari kucing jantan?

owh..camtu rupanya..kalau macam tu lega hati saya..hihi..saya ni 1st time experience jaga bulus2 ni..Bella ni pun sama,Whiskas tak nak.
Forum: Cats & Kittens 10-11-2010, 03:16 AM
Replies: 27
Views: 7,720
Posted By sarebloom
Cool Normal ke kucing betina ringan sikit dari kucing jantan?

hai semua..nak tanya la pasal berat kucing ni..saya ada 2 ekor kucing..kitten kot,sbb umo diorang nih 7months old.yang jantan tu makan memang sentiasa berselera n Alhamdulillah sihat {happy}.tapi...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 05:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.