Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 32
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: grrrrrrrk
Forum: Coffee Room 08-17-2010, 03:14 PM
Replies: 27
Views: 12,502
Posted By grrrrrrrk
Re: Is it Ok if I buy TICA Cert for my Cat

Hi Rado,

I doubt that you will be get to see all around his shop if Ismail know about this forum.

Of coz he will try to make it secretive if suddenly out of nowhere somebody want to see his pet...
Forum: Hall of Shame 08-17-2010, 12:08 PM
Replies: 9
Views: 5,150
Posted By grrrrrrrk
Re: Pet shops and traders - cash crop!

So how we consider a breeder that sell his kitten at his pet shop which look like a kitten mill.

For example, if someone buy kitten from Imakatz or Ismail who is also a breeder that breed Bengal,...
Forum: Coffee Room 08-16-2010, 07:11 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Oooo is that it.

Nevermind. Thanks for the info. Because last time I remember correctly it has F2 Cert. Maybe I'm wrong.

Thank Mr Kurt
Forum: Coffee Room 08-16-2010, 06:52 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Thank Mr Kurt for the explanation.

Now I understand. But on MCFA show I notice that there is one Bengal which is F2 I think. It enter's all the 3 show.

The name is Imakatz Tiger Speed Rider. I...
Forum: Coffee Room 08-16-2010, 06:23 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Sorry if the question is out of topic.

Mr Kurt,

May I know, do TICA accept F1 to F4 Bengal or Savannah entering the show?

Or only SBT that can only enter a show. Just curious. Sorry. Because...
Forum: Cats & Kittens 08-12-2010, 08:00 PM
Replies: 30
Views: 26,988
Posted By grrrrrrrk
Re: Savannah Cats in Malaysia

Hi,

Comyncats,

Thank for the info, will looking into it. Also dreaming for this breed.
Forum: Coffee Room 08-10-2010, 01:08 AM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Saya juga setuju dgn apa yg en Zarul katakan.

Two thumbs up. {victory}{victory}{victory}
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 09:51 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Now kita tunggu dan lihat macam mana perjalanan show.

Dan saya berani katakan tempat itu jauh lebih kecil dari Mydin USJ.

So kalo diikutkan, maknanya x ramai la yg masuk show kali ni compare...
Forum: Coffee Room 08-06-2010, 09:44 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Empire subang,

nampak cam tempat yg lebih kecil dari Mydin USJ. Macam mana nak jalankan show 6 ring ye.
Forum: Coffee Room 08-05-2010, 12:05 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

Masih mununggu dari Cik Hani, update tentang tempat show.

{grin}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 11:08 AM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Forum: Coffee Room 08-01-2010, 04:34 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Hi kyoko_kiddo,

Rasanya ramai x kisah kalo show jalan, sbb kita mmg nak bayar. jadi hak kita untuk tau show jalan.

Mungkin ramai yg disini rasa terkilan, sbb mael sentiasa ada saja isu, dan apa...
Forum: Events 07-31-2010, 07:33 PM
Replies: 12
Views: 3,668
Posted By grrrrrrrk
Re: Pet Living at Super Home Ideas Renovation Expo

Hi,

So how anybody went to this event? Any info or something to share?{victory}{good}
Forum: Coffee Room 07-31-2010, 03:20 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Tapi,

Saya masih teranya tanya, kalo betul la kata hhplover yg semua concourse sudah dibook sehingga December, kat mana nak buat Cat Show dlm Sunway Pyramid.

Bukan x percaya, cuma nak sedapkan...
Forum: Coffee Room 07-31-2010, 03:01 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Menunggu,

Saya nak tgk adakah saya akan dpt email dan sms. Pelik ye kenapa perubahan tempat dilakukan pada minit2 terakhir show. Saya akan menunggu maklumat terkini.


Kenapa disebarkan kepada...
Forum: Coffee Room 07-30-2010, 12:30 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Saya rasa org x bising pasal show YBIM sbb promosi hanya dijalankan di dlm forum dan kecil2 lan. Lagipun entry fee nya pun x lah mahal sgt. Sbb tu la org x besar2kan.


Tapi yg show MCFA ni sbb...
Forum: Coffee Room 07-29-2010, 12:12 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Yup saya pun setuju ngan awak Jasmine.

Cuma rasa risau sbb penganjur xnak mengnidakkan apa yg tertulis di Facebook itu tidak betul. hehehe

Sbb saya masuk banyak kucing ntuk show ni, tu yg rasa...
Forum: Coffee Room 07-29-2010, 10:39 AM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

This is the latest conversation between Sunway Pyramid Facebook about the show.
...
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 05:04 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Yup saya setuju dgn anda, kita masuk show kucing ni mmg ntuk happy2.

Dan saya rasa saya pun tau adab untuk bertanya, sbb kalo kita nak sesuatu dari seseorang kita akan bertanya dgn cara yg baik...
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 04:46 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Dia marah sebab saya tanya pasal ada ke tidak cat show tu.

So saya rasa itu mmg hak saya untuk tau show tu jadi ke tidak, sbb saya sudah membayar entry fee dan x patut la dia marah saya kalo saya...
Forum: Coffee Room 07-28-2010, 04:34 PM
Replies: 265
Views: 39,829
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Hi,

Maaf kalo saya mencelah ye, tapi kalo kat Facebook Official Sunway Pyramid xkan la dia nak tipu org kan. Sbb nya saya baca kat Facebook Sunway Pyramid tu org yg bertanyakan soalan tu sampai 3...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 06:42 PM
Replies: 34
Views: 15,710
Posted By grrrrrrrk
Re: Kelab Kucing Malaysia

So maknanya CFA pun xde limit untuk entry HHP.

Cuma sbb x ramai HHP yg nak masuk show CFA je. So secara amnya sume CFA, TICA atau FiFe xde limit ntuk HHP punya entrance. Selagi ada org nak masuk...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 04:00 PM
Replies: 34
Views: 15,710
Posted By grrrrrrrk
Re: Kelab Kucing Malaysia

Yeke CFA ada limit untuk HHP catergory.

Saya check yg show terbaru di Kulai CFA show tiada dinyatakan limit untuk masuk HHP.

Yg ada cuma total entry will be 145 ekor kucing. Tapi tiada...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2010, 03:27 PM
Replies: 34
Views: 15,710
Posted By grrrrrrrk
Re: Kelab Kucing Malaysia

Wahhhh,

Kenapa KKM ngan MCFA ada masalah ni, mmg bagus ada banyak kelab kucing dgn membawa register yg berlainan, sama ada FiFe, CFA atau TICA.

Saya lebih tau yg TICA dgn CFA, sbb kalo kucing u...
Forum: Events 05-31-2010, 12:55 AM
Replies: 23
Views: 9,011
Posted By grrrrrrrk
Re: MCFA CAT SHOW 8 August? Think Again...

Dari pandangan saya, tidak salah kalau thread starter berbincang tentang isu ini.

Bukan ke forum in open untuk semua. Niat thread starter sebenarnya elok, kerana dia ingin memberitahu sesuatu yg...
Showing results 1 to 25 of 32

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 02:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.