Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: Coput
Forum: Cats & Kittens 08-14-2010, 01:36 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

Salam reena..1st of all, slmt datang memeriahkan lg petfinder..sian Bell..saya pernah blaja kt puncak alam gk, so saya tahu camne situasi di sana..berbalik pd kes reena, sakit mata tu penyakit biasa...
Forum: Rescuers & Fosterers 03-10-2010, 04:06 AM
Replies: 42
Views: 5,431
Posted By Coput
Re: please help me

sorry for that horrible news..its a bit hard to feed 5 of them. i do had the same experience, i tried to feed them using syringe.i bought the milk from pet shop..(ask the staff the best one).. i fed...
Forum: Cats & Kittens 03-10-2010, 03:44 AM
Replies: 36
Views: 11,295
Posted By Coput
Re: anak kucing baru jumpa

hi rieyna, tahniah ye sbb dpt myelamatkan baby...tomei sgt2 la dia tu..i ade pgalaman jaga baby yg mummy dia kbetulan admit klinik..4 ekor semuanya..i kalut sgt sbb baby ni kene jaga lebih sikit..i...
Forum: Health, Disease & Diet 03-10-2010, 03:25 AM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

hamboi kome...tumpang lalu pulok dh...btw, buat cage gune ape ye..i xtau pape ni...nk hire u wat cage utk rakyat i..hehe...jiran2 dh komplen kucing byk sgt...benci2! {cry}..
Forum: Health, Disease & Diet 03-10-2010, 03:22 AM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

Tp kan naq, kalau i dok mntak kat doc pon..ape beza nya..bukan guna duit doc pon untuk ubat tu, duit kerajaan n rakyat..kenape aku skema sgt ni...hihi...ala..bedal je la!{good}
Forum: Health, Disease & Diet 03-05-2010, 11:40 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

psl hartmann sltn tu, i tgh practical kt spital lgpon..kalau seludup insyaallah selamat..tp rase berdosa pulok..heheh..i pon siap amik kan ubat hypertension untuk mummy i...tiap2 pagi, bukak botol...
Forum: Health, Disease & Diet 03-05-2010, 11:29 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

salam suhaimy, lps dgr pandangan u ol sume..mmg ingat nk adopt la and spay yg berkenaan.."Kdg2 org yg buang kucing ni kita kata jahat, tp kalau kita simpan kucing tp tak terjaga?" jwpnnya...jahat...
Forum: Health, Disease & Diet 03-05-2010, 11:24 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

tu la kuntum,nk pow sape lg kalau bukan mak ayah..mintak halal je le gamoknye....ngee hehe...{grin}
Forum: Health, Disease & Diet 03-05-2010, 11:20 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

mmg bernas idea tu naq, tp kesian yg amat la...rase sedih nk bg org sbb dh bela dorg dr kecik..setakat ni tak de masalah dgn 8 ekor kucing saya, tp once bile sekor dh dpt pnyakit, time tu la kelam...
Forum: Health, Disease & Diet 03-01-2010, 08:55 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Re: Kucing kne rectal prolapse

tp kan naq,saya mmg ada wit kecemasan,tp dh spend untuk kucing2 saya yg 8 ekor yg lain,lg pun bukannya itu je satu2 nye kecemasan yg di alami..lgpon saya ni student lg..mane nk cekau wit2 kecemasan...
Forum: Health, Disease & Diet 03-01-2010, 05:58 PM
Replies: 21
Views: 3,768
Posted By Coput
Kucing kne rectal prolapse

hai kawan2...kucing saya kne rectal prolapse baru-baru ni...rectum yg prolapse tu terlalu chronic..smpai bleeding ++...bln ni tgh sengkek yg amat,saya nk bawak kucing pergi poliklinik...tp memikirkan...
Forum: Health, Disease & Diet 11-28-2009, 08:19 PM
Replies: 74
Views: 23,087
Posted By Coput
Re: biak kucing. jual kucing

benci! benci! benci! dgn dorg ni..knpa la buat binatang kessyangan nabi macam tu.nak menitis air mata aku tengok gmbar tu.lg2 yg patah kaki tu.kang aku patah kan kaki BYB ni baru tau! {angry}

aku...
Forum: Cat TV and Photos 09-25-2009, 12:34 PM
Replies: 18
Views: 2,603
Posted By Coput
Re: Cuking2 ku ~~ kipas susah mati

abeh tu,bile dia dok sebelah kain buruk,payah bebenor nk bezakan dia{shy}{shy}{shy} tau2 je kne geget dgn dia sbb ingat nk lap kaki,rupenye dia yg tgh sedap landing.haru..{ohmygod}{ohmygod}
Forum: Cat TV and Photos 09-25-2009, 11:14 AM
Replies: 18
Views: 2,603
Posted By Coput
Re: Cuking2 ku ~~ kipas susah mati

oh yeke..tq ye..cuking2 sy ni agk2 breed ape ye kak?
Forum: Cat TV and Photos 09-25-2009, 01:11 AM
Replies: 18
Views: 2,603
Posted By Coput
Re: Cuking2 ku ~~ kipas susah mati

tu la kak,sbb 'baju' dia kaler kain batik buruk yg selalu kita wat lapik kaki atau kain buruk kat dapo tu...{shy}{shy}{shy}
Forum: Cat TV and Photos 09-25-2009, 01:10 AM
Replies: 18
Views: 2,603
Posted By Coput
Re: Cuking2 ku ~~ kipas susah mati

tortie=tortoishell kan? CP tu stand for ape ye...maaf..kurg ilmu...{grin}
Forum: Cat TV and Photos 09-24-2009, 01:43 PM
Replies: 18
Views: 2,603
Posted By Coput
Cuking2 ku ~~ kipas susah mati

BELIAU BERNAMA KUDUS A.K.A KAIN BURUK BERGERAK
http://img24.imageshack.us/img24/9880/dsc04250dx.jpg
http://img121.imageshack.us/img121/6195/dsc04250i.jpg...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2009, 10:41 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

SPM dah lepas lama dah..alhamdulillah..saya pass dengan jayanya..(jawab quote sambil merenung dan termenung) {mdreamer}
Forum: Cats & Kittens 07-12-2009, 10:37 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

cuking tu bahasa turun temurun family saya..ini kerana, perkataan kucing itu sudah terlalu lama digunakan, maka kami agak kebosanan menggunakan perkataan itu lagi.lalu adik saya mencadangkan...
Forum: Cats & Kittens 07-12-2009, 10:34 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

Tu la kak, saya sedih mereka ini tidak mampu memahami bahasa remaja saya walaupun saya sebenarnya sudah berkahwin.maka dgn ini terpaksa la saya menggunakan bahasa baku yang penuh..
Forum: Cats & Kittens 07-08-2009, 07:13 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Cool Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

Maaf ye rakan2 sekalian..jari ni laju je menaip perkataan2.ok2.coput buat balik dgn ayat yang penuh ye?

Kak boo (tumpang lalu..saya orang baru), seronok baca kome semua punya pandangan..u ol ni...
Forum: Cats & Kittens 07-03-2009, 12:22 PM
Replies: 100
Views: 35,130
Posted By Coput
Talking Re: which one is better....klinik kerajaan or klinik swasta 4 pet?

Kak boo (tumpang lalu..sy org baru), seronok bace kome sume pny pandangan..u ol ni comel2 la..manic kat kucing,obses..balik pd surat2 layang yg kak boo cite tu, sy pon penah kne tegur dgn sorg pak...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.