Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 264
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: naq1989
Forum: Cat DIY 01-16-2012, 07:14 PM
Replies: 529
Views: 179,991
Posted By naq1989
Re: DIY Cat Product

yup,yang kasar tu...then balut dengan kain berbulu tu...so nanti jadi tebal sikit n tak rasa papan sangat...nak cari kain tu,cari kat kamdar yang paling besar tu,kat jalan tar,sebelum sampai...
Forum: Cat DIY 01-14-2012, 10:18 PM
Replies: 11
Views: 9,971
Posted By naq1989
Re: sisal rope

kat ace hardware the mines...semua size ada,sy bru g 2hari lepas
Forum: Cat DIY 01-14-2012, 10:17 PM
Replies: 18
Views: 5,265
Posted By naq1989
Re: CAt Tree Project s Tuck

bro,check thread diy cat tree,aku dah post kat situ
Forum: Cat DIY 01-14-2012, 09:03 PM
Replies: 529
Views: 179,991
Posted By naq1989
Re: DIY Cat Product

carpet yang mane bro?yang kat cat tree tu ke?macam saya,saya baru buat 3hari lepas,saya lekatkan karpet terpakai atas papan,janji tak rasa papan sangat...then balut guna kain berbulu,yang macam baldu...
Forum: Cat TV and Photos 07-15-2011, 04:43 PM
Replies: 38
Views: 5,800
Posted By naq1989
Re: 5 kitten 2 month old for adoption

kak lyn,kucing no 2 sebijik macam tasha,ada mask
Forum: Coffee Room 09-03-2010, 02:05 AM
Replies: 15
Views: 4,081
Posted By naq1989
Re: Who will take care of your pet during the upcoming Raya holiday?

jangan risau,tahun ni pun saya tak balik kampung,so kucing2 yang saya rasa bertuan tapi dibiarkan lepas,saya akan angkut semua....kalau agak2 nak tebus,kena bagi BW 24kg punya...fuh!!jimat duit
Forum: Hall of Shame 08-26-2010, 09:53 PM
Replies: 37
Views: 14,982
Posted By naq1989
Re: petshop di kajang terlalu teruk

owh...sy pun slalu g situ gak,sy dok kat prima saujana...tapi tengok kat belakang tu mmg teruk,bersesak2.tauke die kalau tak silap pak haji mane ntah,naik mercedez.kalau kat giant tu,kalau tak silap...
Forum: Hall of Shame 07-21-2010, 08:13 AM
Replies: 21
Views: 7,344
Posted By naq1989
Re: Unethical Pet Shop

rasanya saya tau kat mane,sebb kat bandar permaisuri tu,dah mmg takde petshop lain dah melainkan yang satu...tapi kat situ kucing dia mmg mahal2....
Forum: Hall of Shame 07-01-2010, 02:05 AM
Replies: 26
Views: 10,211
Posted By naq1989
Re: Saya Tertipu dgn EVESHARON41.. So The Others Beware..

ni semua taktik lama,mustahil org dari luar negara nak bg kucing lawa kat kita...sebenarnya dua2 salah,sebab tamak,sorg nak tamak duit,sorg lagi tamak nak kucing murah sampai sanggup ambil...
Forum: Cats & Kittens 06-16-2010, 06:29 PM
Replies: 29
Views: 4,975
Posted By naq1989
Re: nk putihkn blk bulu kucing

bro,ko jumpa kat ne syampoo tu?aku biasa cri kat sri petaling..ko beli kat area taman segar ke?
Forum: Hall of Shame 06-16-2010, 05:57 PM
Replies: 27
Views: 4,175
Posted By naq1989
Re: Witnessing a murder!

siannya dak tu....tayarsotong,bagi la dia sekor lagi,mesti die tgh sedih,mane tau boleh ubat kesedihan dia..
Forum: Hall of Shame 05-31-2010, 09:41 PM
Replies: 113
Views: 12,149
Posted By naq1989
Re: For Free OR For Sale!

ala,luaran je ganas,dalam hati ada taman.hak3..ngan org tertentu je kena torpedo dgn saya,cube tanya my 3 notti cat,diorg dok joget buat tiger show atas dapur pun sy just sembur air kat diorg,jentik...
Forum: Hall of Shame 05-31-2010, 07:59 PM
Replies: 113
Views: 12,149
Posted By naq1989
Re: For Free OR For Sale!

ok2.Assalamualaikummmm....Assalamualaikummmm....Assalamualaikummmmm....Assalamualaikummmmmmmmm..cukup tak kak fareen?siap bagi bonus satu salam...he3{shy}
Forum: Hall of Shame 05-31-2010, 06:40 PM
Replies: 113
Views: 12,149
Posted By naq1989
Re: For Free OR For Sale!

Dulu pun rajin gak siasat adopter2 kat pf,especially masa kak fareen nak bg adopt kucing dia dulu,ada la sorg tu yang jual kucing,sy pun dedahkan la,pastu kena sound ngan AmirahD,dia kata tak payah...
Forum: Member Introductions 05-18-2010, 10:47 PM
Replies: 20
Views: 2,320
Posted By naq1989
Re: salam

Kyzoor,tolong bace rules sebelum kak june or blackie melancarkan bom terhadap anda{shy}.ape2 berkaitan stud service tidak dibenarkan...
Forum: Cats & Kittens 05-01-2010, 06:31 PM
Replies: 19
Views: 11,658
Posted By naq1989
Re: cmne nak dpt cert.2 untuk kucing?

owh,kalau rm300 ok la,mmg murah sgt la tu,biasa kalau org jual pun,dekat 500-600 gak la..janji comel dan sihat,ada certificate or takde certificate,tu belakang kira.janji kita dapat bagi yang...
Forum: Cats & Kittens 05-01-2010, 03:26 PM
Replies: 19
Views: 11,658
Posted By naq1989
Re: cmne nak dpt cert.2 untuk kucing?

sah2 mmg takde certificate....takkan la kawan ayah u tipu plak ek?sy rasa mungkin certificate yg die maksudkan tu,kad vaksin kot...btw,brp ur dad beli?
Forum: Lost & Found 04-28-2010, 11:44 PM
Replies: 45
Views: 8,461
Posted By naq1989
Re: macam exo ...found in kota damansara

thini CATNAP la,bukan CATNIP..CATNIP tu sejenis tumbuhan untuk tarik perhatian kucing la.{shy}
Forum: Health, Disease & Diet 04-28-2010, 01:12 AM
Replies: 65
Views: 21,392
Posted By naq1989
Re: kitzyme - vitamin kucing

tak pernah try lg,tapi ada jual kat pet wonderland mid valley,lg satu kat hospital veterinar segar,taman segar,cheras.
Forum: Cats & Kittens 04-27-2010, 10:31 PM
Replies: 19
Views: 11,658
Posted By naq1989
Re: cmne nak dpt cert.2 untuk kucing?

betul cakap cikgu zarul tu,tanya lah owner sebelum nye,kalau betul ada certificate,mane die punye certificate..
Forum: Training & Behavioral Issues 04-27-2010, 08:08 PM
Replies: 327
Views: 36,058
Posted By naq1989
Re: Yaya ni malas laaa..

apelah adam tu,harap debab je lebih,muke ganas,tapi hati jambu,takut ngan yaya...kena queen control rupenye si adam tu....Adam OH adam{shy}
Forum: Health, Disease & Diet 04-27-2010, 11:37 AM
Replies: 22
Views: 9,406
Posted By naq1989
Re: pls help me...kucing xnk makan da masuk 3ari

mmg sebijik mcm mimiey i,masa mula2 ambil tu,die nyuruk kat celah2 tv kat penjuru,takut je kena letrik...last2 kurung die sebb takut die tak nak makan,dah kena kurung baru lah die makan,dekat...
Forum: Health, Disease & Diet 04-26-2010, 08:48 PM
Replies: 22
Views: 9,406
Posted By naq1989
Re: pls help me...kucing xnk makan da masuk 3ari

rileks2...my Mimiey dulu,2hari tak jamah pape,air pun die tak nak minum
Forum: Health, Disease & Diet 04-26-2010, 01:30 AM
Replies: 22
Views: 9,406
Posted By naq1989
Re: pls help me...kucing xnk makan da masuk 3ari

My mimiey pun dulu mcm tu gak,apa yg sy buat,sy kurung die dalam sangkar,just letak kibble n air je dalam tu,sampaikan nak tuang dalam bekas makan die pun,sy kire dulu berapa biji yang saya letak,nak...
Forum: Cats & Kittens 04-24-2010, 04:17 PM
Replies: 49
Views: 10,892
Posted By naq1989
Re: Royal Canin Wetfood

haah,kat taman segar,sederet dengan hospital veterinar segar....ni sy bg contact number n alamat:

Alex
03-9132 1899
Leisure Pet Centre
No.10,Jalan Manis 3,
Taman Segar,
56100 Cheras,
K.L
Showing results 1 to 25 of 264

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.