Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 301
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: luvnett
Forum: Cat TV and Photos 09-07-2010, 12:33 AM
Replies: 233
Views: 32,166
Posted By luvnett
Re: Pictures of My Cats

Salam semua..

Mulanya Sy memang dah tak nak campur semua ni.. tapi memandangkan nama saya asyik jadi bahan je kat sini so saya nak cakap la buat kali terakhir.. Kepada sesiapa nak percaya thanks.....
Forum: Coffee Room 09-03-2010, 02:18 AM
Replies: 15
Views: 4,092
Posted By luvnett
Forum: Cats & Kittens 09-01-2010, 12:28 PM
Replies: 63
Views: 17,596
Posted By luvnett
Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

a'ah.. tu la.. harap dia register cepat2x.. lagi menunggu kalau xregister rasanya nanti makin ramai pula..{victory}
Forum: Cats & Kittens 09-01-2010, 12:07 PM
Replies: 63
Views: 17,596
Posted By luvnett
Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Kalau tak salah saya budak ni tinggal dekat Pasir Gudang johor.. Jauh tu nak datang setapak..

p/s: Fatihah try cari vet area JB ya sebab dekat jb lebih ramai vet berbanding pasir gudang..
Forum: Cats & Kittens 09-01-2010, 11:57 AM
Replies: 63
Views: 17,596
Posted By luvnett
Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

{good}{good} bunyi yg amat menakutkan bagi seorg perempuan dan juga sebagai tuan anak-anak bulus..{scared}{scared}
Harap semua akan fikir dulu sebelum buat sebarang keputusan untuk anak bulus...
Forum: Cats & Kittens 08-31-2010, 09:07 PM
Replies: 63
Views: 17,596
Posted By luvnett
Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Betul cakap kak nurul tu.. but kalau betul kucing awak dah terbunting dalam usia muda begini kita beserah saja kepada Allah.. Semoga semuanya berjalan lancar.. sebab rasanya sebelum ni kucing...
Forum: Pet Food 08-21-2010, 02:33 PM
Replies: 3
Views: 1,868
Posted By luvnett
Re: Unopened 9kg IAMS Kitten

Saya ada satu pek Iams® Healthy Naturals™ with
Atlantic Salmon 7lb & Iams® Healthy
Naturals with Natural Chicken 1.8lb untuk dijual..

untuk yang 7lbs harga cuma RM50 (kalau kat kedai
RM65++)...
Forum: Cats & Kittens 08-17-2010, 03:14 PM
Replies: 19
Views: 3,531
Posted By luvnett
Re: Mencari penjaga persians..

{high}{high} Comelnya budak dua ekor tu.. Isyaallah akan ada yang sudi membantu.. Good Luck!!{victory}{victory}
Forum: Cats & Kittens 08-04-2010, 10:51 PM
Replies: 11
Views: 2,636
Posted By luvnett
Re: I am the biggest cat species name‧ Maine International

{oh}{oh} besar nya.. best ni kalau dapat sekor..{high}{high}
Forum: Health, Disease & Diet 08-03-2010, 11:05 PM
Replies: 46
Views: 20,149
Posted By luvnett
Re: Kucingku lumpuh

{cry}{cry}{cry}

Sedihnya.. Sy doakan semoga Neiyo akan pulih seperti sediakala.. Jgn putus harapan, semoga awak tabah menghadapi detik-detik sukar ini bersama Neiyo tersayang{victory}
Forum: Coffee Room 08-03-2010, 11:33 AM
Replies: 265
Views: 39,811
Posted By luvnett
Re: Mcfa (tica) - cat show is confirm 8/8/10

{good}{good}

Jommm.. Kita Jumpa di sana.. Jgn Lupa bawa camera tau{wink}{wink}
Forum: Photos & Diaries 08-02-2010, 01:11 PM
Replies: 3
Views: 3,029
Posted By luvnett
Re: Makan Makan McD MidValley

{good}{good}

Lain kali buat meriah lagi.. ajak ramai2 bawa meow sekali baru bertambah best.{victory}{victory}
Forum: Pet Food 07-28-2010, 11:23 PM
Replies: 7,614
Views: 633,051
Posted By luvnett
Re: Blackwood

Nurul.. Killa dah bayar ye.. maklumat seperti di bawah:

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted
(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1413281577
Transaction date: 28...
Forum: Pet Food 07-28-2010, 04:29 PM
Replies: 7,614
Views: 633,051
Posted By luvnett
Re: Blackwood

{oh}{oh}{oh}

Ni jual harga lelong ke?

{wink}{wink}
Forum: Small Mammals - Furry & Cute 07-22-2010, 11:22 PM
Replies: 137
Views: 48,431
Posted By luvnett
Re: My guinea pigs!

bagi akak la.. boleh kasi Lulu buat toys dia{shy}{shy}
({victory} gurau je{wink})
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 10:48 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Salam & Selamat sejahtera semua..

Just nak maklumkan yg tadi lebih kurang 9.20pm meowbaby telah datang kerumah untuk jejak kasih dengan fluffy dan telah disah kan kucing seperti gambar yang saya...
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 03:08 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Boleh PM kan akak no. phone awak tak. nanti akak call. macam buang masa je cerita kat sini.
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 02:47 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Kalau you nak balik I boleh bagi... bila2 pun boleh.. just PM me.
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 12:27 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

{angry}{angry} Dah lah semua.. rasanya dia tak puas hati sebab masa sy adopt tu dia ada cakap yg dia nak sekor drp baby fluffy ni.. so sebab sampai sekarang saya senyap tu yang dia ingat saya dah...
Forum: Hall of Shame 07-22-2010, 01:21 AM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

thats right.. but RK tetap nak tuduh saya macam-macam. kata gambar yang saya ambil tu gambar other cat la.. saya dah jual baby fluffy la.. macam mana nak jual.. saya adopt pada 5/july/2010.. kalau ya...
Forum: Hall of Shame 07-21-2010, 11:59 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

{ohmygod} betul juga tu.. hehe punya marah sampai tak terpikir ke situ{shy}
Sorry moderator{victory}
Forum: Hall of Shame 07-21-2010, 11:14 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

So ada apa-apa yang masih belum jelas?
mungkin ini silap saya sebab tak buat rombongan masa nak adopt fluffy, Kalau tahu nak jadi macam ni saya dah ajak 1 bas pergi tengok sendiri.

to Radhamy @...
Forum: Hall of Shame 07-21-2010, 08:46 PM
Replies: 186
Views: 22,069
Posted By luvnett
Re: Resolution of Dispute - Dear Fluffy

Sorry to say.. I memang gambar fluffy.. Saya ambil gambar tu pada hari yang sama saya adopt fluffy. rasanya lepas 10minit sampai rumah terus saya snap gambar fluffy..
lagipun mana la saya nak dapat...
Forum: Pet Food 07-20-2010, 03:04 PM
Replies: 7,614
Views: 633,051
Posted By luvnett
Re: Blackwood

{grin}{grin} agak dah,.. kalau macam tu BW je lah{victory}{victory}
Forum: Pet Food 07-20-2010, 02:20 PM
Replies: 7,614
Views: 633,051
Posted By luvnett
Re: Blackwood

Salam Nurul..

Sy nak Adult punya 2kg + baby exo sekor{wink}{shy}{shy}
Showing results 1 to 25 of 301

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.