Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 41
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: EndlessLuv
Forum: Health, Disease & Diet 03-24-2011, 02:33 PM
Replies: 3
Views: 1,323
Posted By EndlessLuv
Re: Macam mane nak mix kan kibble dengan ikan mentah??

mungkin betul la dia bekas gengster kg pisang. {shy}

tapi kalau nak puasa kan dia, rase nye macam tak berbaloi sebab dia boleh tahan tak makan 3 hari. kalau dia nak makan ikan rebus, ok la jugak.....
Forum: Health, Disease & Diet 03-24-2011, 09:55 AM
Replies: 3
Views: 1,323
Posted By EndlessLuv
Macam mane nak mix kan kibble dengan ikan mentah??

Salam...

Hari tu saya jumpa mak kucing & 2 anak dekat bawah office. Tengok mak kucing tu macam tak sihat, nak bangun pun tak larat. Bawa balik rumah, bagi makan blackwood, dia tak nak. Wet food...
Forum: Rescuers & Fosterers 03-10-2011, 09:47 AM
Replies: 41
Views: 9,953
Posted By EndlessLuv
Re: Save cat at DBKL

Owh tersilap pulak, tapi ade nabila perasan 1 kucing macam dlh. bila tgk kucing oren tu tak habis habis fikir tuan dia mesti sedih kucing dia tak balik rumah. Anjing-anjing dan kucing kucing kat...
Forum: Rescuers & Fosterers 03-10-2011, 09:32 AM
Replies: 41
Views: 9,953
Posted By EndlessLuv
Re: Save cat at DBKL

Salam,

6/03/2011 hari tu nabila ade pegi dbkl untuk spay kucing.. sementare nak tunggu tu nabila masuk la tempat kurungan tu, ade banyak sangat kucing & ade 1 kucing orange tu macam dlh, pakai...
Forum: Cats & Kittens 11-22-2010, 09:40 AM
Replies: 18
Views: 19,283
Posted By EndlessLuv
Ubat untuk baby cat

Salam...

Saya nak tanya kenapa kitten yang umur 1 bulan lebih tak boleh ambil ubat?
Anak kucing saya tak sihat, 1st saya pergi vet, then receptionist tu cakap doctor tak ade dan anak kucing umur...
Forum: Pet Food 11-01-2010, 02:54 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul....
Nabilah da bank in ye~{victory}

Favourite Interbank

Status:Accepted
Reference number:1439450869
Transaction date:01 Nov 2010 14:40:07

Amount:RM310.00
Forum: Pet Food 10-18-2010, 03:18 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam,

Kak Nurul, Nabilah nak order:

BW adult 24kg = RM220.00
Flushable Woody (25 kg) = RM75.00 per bag
Qiut Wet Food 5 tin (mix) = RM 15.00

Total : RM 310.00
Forum: Pet Food 10-07-2010, 02:28 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Owh...flushable woody ni boleh ke letak dalam tray biasa tu atau nak guna tray yang double layer tu?
thanks kak nurul for the info...{victory}
Forum: Pet Food 10-07-2010, 12:19 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam,
Kak nurul..flushable woody ni panjang dia sama macam feline fresh punya ke jenis yang kecik2 macam dah pecah tu?
Forum: Health, Disease & Diet 10-07-2010, 09:30 AM
Replies: 14
Views: 4,192
Posted By EndlessLuv
Re: Tak pernah dengar bunyi my cat 'meowww'

Hi... I pun ade jugak kucing macam ni. Susah sangat nak dengar suara dia. Masa adik I bawa balik Meow ni dia tengah pregnant, mule nya family I ingat meow ni bisu{shy}, bila time Meow ni nak...
Forum: Pet Food 09-22-2010, 05:04 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Favourite Interbank

Status:Accepted
Reference number: 1427705680
Transaction date: 22 Sep 2010 16:50:15

Amount: RM236.00

From Account: 164847007902 IMTNI
Forum: Pet Food 09-22-2010, 03:47 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam, Kak Nurul...
Nabilah order 20kg BW adult..
tapi kat atas ni 10kg je. .

P/s:kurus la kucing nabila kalau camni,terpakse diet.{msad}{msad}{mcry}
Forum: Pet Food 09-22-2010, 10:33 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul,

Nabilah nak order:

BW Adult 20kg
BW kitten 4kg

Thanks Kak Nurul, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin{victory}
Forum: Cats & Kittens 09-17-2010, 04:09 PM
Replies: 2
Views: 1,557
Posted By EndlessLuv
Re: previous thread di delete ke kenapa?

Salam,
thread u sebelum ni kat sini
http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4843
kat Training & Behavioral Issues
{victory}
Forum: Rescuers & Fosterers 09-03-2010, 05:13 PM
Replies: 0
Views: 1,024
Posted By EndlessLuv
Kitten for adoption

http://3.bp.blogspot.com/_GAimhYYC8OQ/TICxvf7npjI/AAAAAAAAAMY/aFBWlT0PxIs/s1600/03092010425.jpg

Salam....

03/09/2010-Jumpa kucing ni kat bawah office. Dia hanya seekor saje. Cube cari mak dia...
Forum: Pet Food 09-02-2010, 01:01 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam,
Kak Nurul..nabilah da bank in ye..{victory}

Favourite Interbank

Status: Accepted
Reference number: 1423132812
Transaction date: 01 Sep 2010 21:40:49

Amount: RM147.20
Forum: Pet Food 08-19-2010, 09:31 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam...
Kak Nurul, Nabilah nak order BW adult 16kg.
Selamat berpuasa{victory}
Forum: Pet Food 08-02-2010, 03:09 PM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul,
Nabila da bank in ...{victory}

Status: Accepted
Reference number: 1414632224
Transaction date: 02 Aug 2010 14:53:09

Amount: RM220.00

Transaction Type : Funds...
Forum: Pet Food 07-24-2010, 11:16 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Total order 24kg kan...Thanks ye Kak Nurul..{muacks}
Forum: Pet Food 07-24-2010, 11:09 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam Kak Nurul...
Kalau Nabilah nak tambah order lagi 4kg BW adult boleh tak?{victory}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 10:26 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Kucing Nabila suke BW Adult..yg BW kitten diorang amik bau je...{shy}
Kak Nurul, payment nabila bank in 02/08 ye...{victory}
Forum: Pet Food 07-14-2010, 09:36 AM
Replies: 7,614
Views: 703,447
Posted By EndlessLuv
Re: Blackwood

Salam,
Kak nurul, saya nak order BW Adult 20kg boleh kan? {victory}
Forum: Health, Disease & Diet 07-13-2010, 04:46 PM
Replies: 170
Views: 43,019
Posted By EndlessLuv
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

Thank you so much for the advise prinz38..{victory}
Forum: Health, Disease & Diet 07-13-2010, 04:16 PM
Replies: 170
Views: 43,019
Posted By EndlessLuv
Re: Kembiri Kucing Kat Klinik Kembiri

Salam,
saya nak tanya berapa hari kucing yang baru spay kena makan wetfood?
dan memang kena kurung selama 2 minggu tak boleh keluar langsung ke?
ni first time saya hantar kucing untuk...
Forum: Health, Disease & Diet 06-29-2010, 09:36 AM
Replies: 29
Views: 17,437
Posted By EndlessLuv
Re: kurap kat telinga n kepala

Salam,
Thanks Kyzoor for your advice..medicated shampoo tu ade jual kat mana2 petshop kan?sy rase cam nak mandi kan dia sebab sy tak berani nak belai2 dia sebab kurap dia yang banyak tu..kesian plak...
Showing results 1 to 25 of 41

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.