Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 201
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: suliana
Forum: Food & Recipes 07-17-2010, 08:41 PM
Replies: 109
Views: 22,070
Posted By suliana
Re: Cupcakes...Cupcakes....

hahahahha kopipes! penat sue baca perkataan tuh rupanyer copy paste!!!{ohmygod} lembap plak kita mlm nih {muacks}{muacks}

jom jom kopipes..
Forum: Member Introductions 07-17-2010, 08:27 PM
Replies: 4
Views: 1,262
Posted By suliana
Re: Im new

Helo helo selamat dtg ke PF{victory}{victory}
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 09:42 PM
Replies: 54
Views: 7,588
Posted By suliana
Re: <3Chocolate Mini Cake<3

{ohmygod} kak june sue mmg kat kl {shy}{shy} takper takper sue boleh tolong pos bermacam2 resipi tuk kak june tau!{victory}
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 09:40 PM
Replies: 4
Views: 2,665
Posted By suliana
Re: Home Made Ayam Perchik?

{ohmygod} orang kasik recipe nak suh try masak, ni kira short cut lah kalau gi pasar mlm {shy}{shy}
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 08:51 PM
Replies: 4
Views: 2,665
Posted By suliana
Home Made Ayam Perchik?

{cool} dah lama tak menyampuk kat forum nih, so sesekali meh la sue share recipe masakan plak ni..
...
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 08:35 PM
Replies: 9
Views: 4,812
Posted By suliana
Re: sambal tumis ikan bilis ku..

{high} adoi.. cerita lah sikit.. err.. masakan rumah ke beli? kalau beli kat maner ek?{shy}
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 08:22 PM
Replies: 109
Views: 22,070
Posted By suliana
Re: Cupcakes...Cupcakes....

rock: nak resipe kapkek lagi ker {shy} boleh nanti sue tepek kat sini nak? aper kek nak???{muacks}
Forum: Food & Recipes 07-10-2010, 08:19 PM
Replies: 54
Views: 7,588
Posted By suliana
Re: <3Chocolate Mini Cake<3

wa.... ader kek choc moist lah {shy}{shy}{victory}

kak june: alamak birthday ker?? happy birthday lah beb. kita kirim kan salam jerk lah dulu {shy}{shy} kalau ader rezeki boleh lah jumpa kita...
Forum: Member Introductions 07-02-2010, 03:15 PM
Replies: 7
Views: 1,197
Posted By suliana
Re: New Forumer

helo mia... welkam welkam {shy}{shy}
Forum: Restaurants 06-26-2010, 10:28 PM
Replies: 20
Views: 10,458
Posted By suliana
Re: Italiannies..

hhahahaha... tang nih mmg betul kak, adik kalau makan kat TGIF tuh sampai kebil2 cakap ngan waiter Africa tuh {shy}{shy} sebab dia tak paham cakap kita. sudahnya kena cakap n tunjuk gambar pastu bagi...
Forum: Coffee Room 12-26-2009, 10:13 PM
Replies: 54
Views: 4,670
Posted By suliana
Re: :::Apa korang bahasakan diri korang dgn kucing korang?

{shy}{shy} kak zai, sue dok blaja lagik bahasa kat pf hih heheheh... banyak betul perkataan2 baru nak kena masuk dictionary sue hahahaha...
Forum: Member Introductions 12-26-2009, 09:57 PM
Replies: 15
Views: 2,188
Posted By suliana
Re: Assalamualaikum to all

{good} good to hear ader member baru almost everday here hehe...

and welcome to u too {victory}{victory}
Forum: Food & Recipes 12-26-2009, 09:53 PM
Replies: 9
Views: 4,812
Posted By suliana
Re: sambal tumis ikan bilis ku..

{ohmygod}{ohmygod} nasi lemak ngan puyuh goreng! PENGSAN!
Forum: Food & Recipes 12-25-2009, 02:22 PM
Replies: 9
Views: 4,812
Posted By suliana
Re: sambal tumis ikan bilis ku..

{ohmygod} nak kena kidnap ker??? {shy}{shy} siap nak gilir2 suh sue masak??? huhuhuhu... cuba la recipe tu pasti menjadik {good}{good}
Forum: Food & Recipes 12-25-2009, 12:58 AM
Replies: 9
Views: 4,812
Posted By suliana
Re: sambal tumis ikan bilis ku..

hallamak, betul jugak la ubi rebus tuh!!!{high}{high}
Forum: Restaurants 12-24-2009, 11:58 PM
Replies: 48
Views: 15,778
Posted By suliana
Re: Ikan Bakar in Melaka

{shy}{shy} PF ni mcm2 ada.... sbb tu sue suka lepak sini heheheh... bukan pasla kucing jerk, pasal masakan, restoren, sume pun ader la.. mmg sesuai tuk suri rumah mcm sue nih ahaks...{victory}
Forum: Food & Recipes 12-24-2009, 11:54 PM
Replies: 9
Views: 4,812
Posted By suliana
sambal tumis ikan bilis ku..

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs218.snc1/8521_138402248470_620783470_2445933_2085074_n.jpg

ini salah satu lagi lauk pembuka selera... sajer sue kongsi kat sini memandang kan...
Forum: Coffee Room 12-24-2009, 06:23 PM
Replies: 54
Views: 4,670
Posted By suliana
Re: :::Apa korang bahasakan diri korang dgn kucing korang?

{shy}{shy}malu ker... heheheh... toksah malu, anak2 bulus pun mcm anak2 sendiri jugak {victory}
Forum: Coffee Room 12-24-2009, 06:20 PM
Replies: 6
Views: 1,176
Posted By suliana
Re: Smile and Enjoy Your Day!

haha, very funny pictures!{grin}{grin}
Forum: Food & Recipes 12-24-2009, 05:50 PM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

zee, sue dah buat tak appear plak. takper next post sue buat lagik hahahah... banyak gamba makanan lagi nih nak dipost kan..{high}{high}
Forum: Food & Recipes 12-24-2009, 05:18 PM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

baby zee, mcm maner buh gamba besar nih? sue buh link tu tak masuk la, i mean dia tak fetch so nak tak nak sue guna under attachment jerk huhuhuhhu... gambaq besaq mcm ni baru la terliur...
Forum: Food & Recipes 12-23-2009, 01:55 AM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

{shy}{shy} baby diya tu anak sue dua kaki, takder bulu{grin}{grin}. anak2 bulus sue sume makan biskut perisa ayam {grin}{grin}
Forum: Food & Recipes 12-23-2009, 01:45 AM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

betul kak zai. dah tu ader la plak sorang bawak periuk letrik ke asrama(diam2 la takut warden marah) sudahnyer jadik periuk kekah {shy}{shy} then trend terbaru plak maggi tu tambah telo sbb ader...
Forum: Food & Recipes 12-23-2009, 01:43 AM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

{grin}{grin} tu la satu kerja plak jadik lapar ek hahahahah.
Forum: Food & Recipes 12-23-2009, 01:43 AM
Replies: 43
Views: 7,979
Posted By suliana
Re: Sambal Ubi Kentang Bertelur...

zee, boleh join my baby Diya...{shy} dia siang mlm makanan rasmi dia is kokocrunch!{grin}
Showing results 1 to 25 of 201

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.