Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Shafeera
Forum: Hall of Shame 10-25-2010, 10:49 AM
Replies: 273
Views: 71,096
Posted By Shafeera
Forum: Pet Shops & Services 05-15-2010, 01:34 AM
Replies: 17
Views: 17,976
Posted By Shafeera
Re: Online Pets Shop di Malaysia

cantik2 barang kat sini.. nanti kalau ada rezeki sure akan beli 1{good}{good}


Tq ni pun best gak banyak pilihan{good}{good}

Ada lagi tak yg lain2.. kalau boleh nak yg ada jual supplement for...
Forum: Health, Disease & Diet 05-06-2010, 05:12 PM
Replies: 11
Views: 2,201
Posted By Shafeera
Re: kittens cirit berdarah

agak nya ada masalah kecacingan tak? kucing sy pun pernah kena dulu sebab lewat deworm.. kalau sebab kecacingan ni xperlu la sampai tukar mknan dia.. just deworm kan dia..
Tapi spt yg semua org...
Forum: Pet Food 05-06-2010, 12:09 AM
Replies: 8
Views: 2,370
Posted By Shafeera
Re: Sportman pride

uis..! banyak 2.. Feera ada 4 ekor je. Nanti Kalau ada masa bleh le pi umah akak.. Apa2 kalau nak pergi Feera bg tau akak.
Stray 2 ada la 4 5 ekor cam 2.. bukan ape sportman ni Feera bagi kat...
Forum: Pet Food 05-05-2010, 03:29 PM
Replies: 8
Views: 2,370
Posted By Shafeera
Re: Sportman pride

oic.. sy tinggal kat Hulu Klang.. kira dekat dah la 2 dengan umah akak or setapak 2..
A'ah.. akak tolong tanya kan tuk Feera ye.. Kalau murah hujung bulan nanti bleh beli.. sebab Feera selalu beli...
Forum: Pet Food 05-04-2010, 07:07 PM
Replies: 8
Views: 2,370
Posted By Shafeera
Re: Sportman pride

akak beli kak mane ye? ni harga utk kitten punya ke adult?
Forum: Member Introductions 05-03-2010, 07:44 PM
Replies: 4
Views: 1,181
Posted By Shafeera
Re: Salam Pekenalan Semua..

Hi! Nice 2 meet you'll..

Harap dapat tunjuk ajar drp otai2 kat sini{victory}{victory}

Felix The Cat: Nanti kalau nak open sales baru utk BW 2 bagi tahu Sy juga ye.. cam minat je nak oder{wink}
Forum: Health, Disease & Diet 05-03-2010, 12:52 AM
Replies: 65
Views: 22,212
Posted By Shafeera
Re: kitzyme - vitamin kucing

wow dah untung dah 2 {good}{good}
Forum: Health, Disease & Diet 05-02-2010, 08:43 PM
Replies: 65
Views: 22,212
Posted By Shafeera
Re: kitzyme - vitamin kucing

kalau nak minta tolong pos kan bleh ke?{wink} kos pos sy bayar le.
Forum: Pet Shops & Services 05-02-2010, 08:07 PM
Replies: 17
Views: 17,976
Posted By Shafeera
Online Pets Shop di Malaysia

Hye Semua!
Bleh tak tolong senaraikan Online pet shop yg ada kat malaysia ni..
Bukan ape untuk memudahkan kepada sesiapa yg malas bersesak2 kat jalan raya yg jem.. n malas nak drive..(hehe sy la...
Forum: Health, Disease & Diet 05-02-2010, 05:39 PM
Replies: 65
Views: 22,212
Posted By Shafeera
Re: kitzyme - vitamin kucing

sy dah cuba campurkan but tam tam very clever.. dia xkan makan.. even I campur dalam wet food pun dia tahu.. langsungxkan jamah wetfood yg ada kitzyme 2.. kalau kibbles lagi la dia just akan kutip...
Forum: Health, Disease & Diet 05-02-2010, 02:04 PM
Replies: 65
Views: 22,212
Posted By Shafeera
Re: kitzyme - vitamin kucing

sy pun menggunakan produk ni.. bagi sy memang amat bagus kerana dapat mengurangkan bulu gugur..
Semua kucing2 sy sgt2 suka mkn kecuali si tam tam.. xtahu lah cam mana nak bagi tam tam mkn sebab...
Forum: Member Introductions 05-02-2010, 02:46 AM
Replies: 4
Views: 1,181
Posted By Shafeera
Salam Pekenalan Semua..

Hi, Semua!
Sy Nur Shafeera.. Just call me Feera.
Sy org baru kat sini... harap dapat menambah kenalan dan berkongsi ilmu dgn kwn2 semua.

Selamat bekenalan ye semua..
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.