Go

Go Back   PetFinder.my > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 120
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: hafiz90
Forum: Cats & Kittens 11-24-2011, 08:34 AM
Replies: 40
Views: 10,421
Posted By hafiz90
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

ada kalau awak nak boleh contact saya directly n I'll try to send you as soon as possable..... {victory}{victory}{victory}{victory}{victory}

awak nak adult or kitten? please leave me a message me...
Forum: Pet Products 08-23-2011, 02:56 PM
Replies: 12
Views: 3,498
Posted By hafiz90
Re: Reasonable Cat tree in Penang

Bok beng..... kalo penang leh amek dari saya heheheee........ saya kat parit buntar je..... kan Kak Nurul??? heheheee.........
Forum: Cats & Kittens 08-23-2011, 02:49 PM
Replies: 4
Views: 1,578
Posted By hafiz90
Re: cat lovers from perak

itu la pase nye kome...... udah die kate gitu regenye..... teman idok mau le kate ape..... heheheheee.......

tapi besenye kalo yg dah murah tu samada dah nak tamat tempoh atau pun dah...
Forum: Cats & Kittens 08-22-2011, 01:16 AM
Replies: 4
Views: 1,578
Posted By hafiz90
Re: cat lovers from perak

memang agak susah la mencari barang2 kucing ni kat area utara n timur....... kadang2 kena gak beware ngan makanan kucing yg katenye brand yg bagus but actually ntah jename ape yg di bagi........ kena...
Forum: Cats & Kittens 08-22-2011, 01:13 AM
Replies: 5
Views: 1,669
Posted By hafiz90
Re: Wanna Cats

Betul tu...... nak menjaga kucing yg macam bengal, persian, maine coon atau pape je..... kena jaga permakanan die....... so DSH tu bantu kita untuk belajar macam mana nak mula2 jaga kucing.........
Forum: Cats & Kittens 08-22-2011, 01:01 AM
Replies: 4
Views: 1,334
Posted By hafiz90
Re: help.. my kitty cirit...

kalo boleh stop kibbles for a while n bagi die makan isi ayam rebus je..... isi ayam rebus dapat meredakan perut kucing tu..... vet saya selalu kate camtu sebab ayam ni katenye mudah hadam...
Forum: Cats & Kittens 08-22-2011, 12:52 AM
Replies: 7
Views: 1,368
Posted By hafiz90
Re: Looking for Cat Furniture

Kak nurul saya baru je nak kol akak esok pagi nak cakap pasal cat furniture ni
hehehehehhhh.........

tgk2 die dah gerak dulu tanye akak..... hehehehhhh........
{shy}{shy}{shy}{shy}{shy}
Forum: Cats & Kittens 07-28-2011, 01:14 PM
Replies: 6
Views: 1,081
Posted By hafiz90
Re: lily tak nak makan

jangan lak awak bg tetiap hari lak Hill' A/D tu heheheeee......... (maksudnye rutin)
Forum: Cats & Kittens 07-28-2011, 01:06 PM
Replies: 16
Views: 4,415
Posted By hafiz90
Re: Mana satu lg okay, 1st choice or Iams?

aqilah..... heheheee....... awak mengalami masalah yang sama ngan saya mase saya mula2 join pf ni heheheee......... xdek pun org nak ajakan camne nak attachkan gamba........

caranye masa awak nak...
Forum: Cats & Kittens 07-28-2011, 01:04 PM
Replies: 16
Views: 4,415
Posted By hafiz90
Re: Mana satu lg okay, 1st choice or Iams?

betul tu saye ade bace satu artikel. kadang2 protein yang tinggi datang juga dari gluten corn meal.... n i asked my vet about this.... die kate memang la dalam ingredients tu ditulis crude protein...
Forum: Health, Disease & Diet 07-28-2011, 11:55 AM
Replies: 6
Views: 3,084
Posted By hafiz90
Re: Kittens muntah

Harap maklum ye...... blackwood tidak mengandungi gluten corn meal, tapi hanya ground corn sahaja yg digunakan sebagai bahan utk membentuk cat food itu. kalau x percaya tengok di atas tu kak nurul...
Forum: Lost & Found 06-28-2011, 08:38 AM
Replies: 4
Views: 1,643
Posted By hafiz90
Forum: Cat TV and Photos 06-28-2011, 08:29 AM
Replies: 9
Views: 3,722
Posted By hafiz90
Re: Rumah Baru Furkids..

cantiknya banglo dorg

berapa kos???
Forum: Cats & Kittens 06-21-2011, 12:11 AM
Replies: 18
Views: 23,033
Posted By hafiz90
Re: mana nak cari vet gov area sungai petani, kedah???

Ya la....
Bila saya baca kat pf semua tercari
Bila dah bukak aik??? sorg pun xdak
{cry}{cry}{cry}{cry}{cry}
Forum: Cats & Kittens 06-20-2011, 02:24 PM
Replies: 18
Views: 23,033
Posted By hafiz90
Re: mana nak cari vet gov area sungai petani, kedah???

ramai2 la masuk thread ni

http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=5784

sori sebab salah tempat
Forum: Pet Food 06-20-2011, 01:53 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

bukak ni

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=234268949921154&id=205398439474872&notif_t=feed_comment
Forum: Cats & Kittens 06-20-2011, 01:36 PM
Replies: 40
Views: 10,421
Posted By hafiz90
Re: looking for blackwood for kitten or adult in penang :(

salam semua penduduk di utara

saya ada berita baik
ntah kenapa saya bukak thread sendiri xdek sorg pun yg masuk
bertanya tentang blackwood

sekarang saya dah mula buka tempahan utk bw
saya...
Forum: Pet Food 06-20-2011, 01:09 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

owh....
yeke??
thanks tedibear
tedibear awak duk penang ke???
Forum: Pet Food 06-20-2011, 12:57 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

xdek la
die bagus........{good}{good}{good}
die tlg promote sama....
die org pf gak kan???{happy}
Forum: Pet Food 06-20-2011, 11:01 AM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

insyaallah
sekarang ni tengah melalui fb gak
btw siapa punya fb 'kucing jalanan dan anjing terbiar' tu ye?
Forum: Pet Food 06-19-2011, 05:39 PM
Replies: 5
Views: 3,168
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di kawasan Perak dan Penang

thank you tedibear
you're the first person who response to my thread
{cry}{cry}{cry}{cry}{cry}
Forum: Pet Food 06-19-2011, 05:27 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

laaaa....
cam ramai je xtau aku_ais da lama jual.
saya ni baru nak jual
tp sblh utara je
spe kt kl amek dr felix the cat
di selatan cont aku_ais
utara baru saya{wink}
Forum: Pet Food 06-19-2011, 05:25 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

mychildblackwood.blogspot.com
contact number 0125987438
setakat ni sambutan jualan saya kureng ckit. maybe ramai yg xtau kot{cry}
Forum: Cats & Kittens 06-19-2011, 02:12 PM
Replies: 18
Views: 23,033
Posted By hafiz90
Forum: Pet Food 06-19-2011, 12:30 PM
Replies: 16
Views: 5,130
Posted By hafiz90
Re: Blackwood di JOHOR dan MELAKA

salam aku_ais
saya hafiz from perak

awak yg link dgn kak nurul tu kan???
sya pun same
tp di bhg utara

saya nak tanye macam mane nak cont awak
sebb ad a few of my customer dr selatan
cam...
Showing results 1 to 25 of 120

 
Forum Jump

All times are GMT +8. The time now is 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.