View Single Post
  #23  
Old 07-30-2010, 12:30 PM
grrrrrrrk grrrrrrrk is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Rep Power: 0
grrrrrrrk is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Saya rasa org x bising pasal show YBIM sbb promosi hanya dijalankan di dlm forum dan kecil2 lan. Lagipun entry fee nya pun x lah mahal sgt. Sbb tu la org x besar2kan.


Tapi yg show MCFA ni sbb dibuat ditempat yg lebih terkenal dan sponosr tempat x tau tu yg jadi takut. Kena pulak entry fee kali ni lebih mahal dari dulu. Tu lagi la buat org rasa terkilan.

Kat TICA calendar show tu dia mmg xkan buang walupun show tu cancel atau postponed, so masih x menyakinkan saya.

Yg bleh menyakinkan saya skrg ni, better AJK MCFA cuba reply kat Sunway Facebook, kalo ada reply kat situ mmg akan meyakinkan ramai org.

Yg penting skrg saya nak mintak resit pembayaran ntuk entry fee dari En. Ismail. You all yg lain ada dpt bukti or resit pembayaran entry fee x? Sbb saya x dpt la, tu yg nak pegi mintak nanti.

Reply With Quote