View Single Post
  #7  
Old 04-23-2011, 10:58 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
Baru balik dr survey vet n pet shops ...Td sempat shopping
Lokasi Pet Shop Kota Masai (specific name lupa plak) tp di deretan kedai Masai Tyre, ada 2 pet shop kat ctu...
1.Cat Carriers -RM36.00
2.Cat Feeders -RM30.00
3.Cat Collars -RM8.00

......Next plan utk survey area Johor Jaya....tunggulah bila ada masa nanti...td x sempat sebab dah petang jalan dah mula jam...
wah cepat dan pantas akak pergi survey ya...
best la... rott mastiff tu memang mahal sikit...kucing dia pun mahal-mahal...
pernah hantar Ginger gi groom kat situ...sama je... Ginger jadi takut sikit dengan orang....
last-last saya yang mandikan dia... groom sendiri...

Bandar Seri alam yang sebaris Yamaha ke?

boleh akak bagi permas animal hospital punya address x?
info-info akak ni sangat membantu tau...

cakap pasal jem,semalam nak balik kampung.... sekali sangkut dalam jem 2 jam... terus patah balik pasir gudang... huhu
Reply With Quote