View Single Post
  #14  
Old 04-24-2011, 12:55 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
Yang tentang Dr. Razlan tu....

Ya saya memang dah banyak kali berurusan dengan beliau. Itu tak masuk yang jiran saya yang ada berbelas ekor kucing Tapi nak bagitau yang neuter dengan dr. Razlan buat kat rumah kita lepas tu kita jaga sendiri ek. Dia akan beri tunjuk ajar serta tips2 lepas neuter. Kalau ada masalah call jek dia. So far pengalaman pertama saya amat mendebarkan tapi lepas tue nak kata expert tu takdalah tapi bolehlah Yang jantan senang skit nak jaga tapi klau betina kena extra care skit sebab ubat bius dia lebih skit.
ok la macam tu...saya pun x tkt la kan... maklumlah...nak ke Vet yg private memang x berapa mampu sekarang ni...


nanti saya contact Dr tu...


kak yan, pantas dan efficient betul akak ni...
Reply With Quote