View Single Post
  #19  
Old 05-21-2011, 09:59 AM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 10
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Alamak!!! been busy la lately, dengan biznes, dengan si bulu kecik ni...sempat jengok2 gitu2 jek...apapun tetap mengikuti perkembangan petfinder ni...Tiha biznes dh berkembang nampaknya...bagus2...akak will keep on order ya..Insyaallah... Anak saya Cheezy dah makin besar, kuat makan tapi control jugak takut obese nanti sebab belum 4 bulan pun...2 minggu lepas antar dia grooming pastu balik je terus dia lepak 1 hari tido melepek jek...bangun pun utk pegi toilet n makan pastu tido balik...mak aiihhh macam kena dera masa grooming dia, abis tangan adik tu kena cakar(ehhhh sapa yang dera sapa ekk.hihihi) amboiii...x padan dengan kecik dia tau tp esoknye dia dh aktif balik...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02189.jpg
Views:	262
Size:	63.7 KB
ID:	10935   Click image for larger version

Name:	DSC02188.jpg
Views:	222
Size:	71.8 KB
ID:	10936   Click image for larger version

Name:	DSC02183.jpg
Views:	279
Size:	80.6 KB
ID:	10937  
Reply With Quote