View Single Post
  #6  
Old 07-06-2010, 05:14 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 11
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Dear Fluffy

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Orang macam nie nak $$$$$ je
Tujuan dia nak breed and jualkan anak dia tanpa prihatin kepada si ibu kucing
Bila dah tak ada gunanya ... baru dia letak untuk adoption/jual atau jalan paling senang buang kat tepi jalan.
Baca kat profile dia kata sayang kan kucing tapi naper boleh jadi macam nie?
Jauh beza dari gambar dia dulu dan sekarang
People like you should ROT in HELL
2 lah... katanya si fluffy ni banyak kali dah beranak.. n baby yg terakhir dalam 3-4 kot umur nya.. & now fluffy bunting lagi