View Single Post
  #8  
Old 07-06-2010, 05:22 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Dear Fluffy

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
2 lah... katanya si fluffy ni banyak kali dah beranak.. n baby yg terakhir dalam 3-4 kot umur nya.. & now fluffy bunting lagi
Kesian si Fluffy tu....
Dah tu dalam keadaan sakit tengah bunting lagi...
Satu lagi... berani dia nak minta seekor anak yang cantik
Kalo anak dia hidup dan cantik... jangan sekali kali bagi kat tuan dia.
Dia ingat dapat baby dia nak jual or buat kilang wat baby lagi.
Kalo tuan Fluffy yang bagi kat dia untuk adoption tengok keadaan kucing dia sekarang mesti terkejut!
Sebagai peringatan kawan kawan.... kalo nak bagi kucing untuk adoption especially DLH tolong la neuterkan kucing tu. Jangan la jadi macam nie
Dah tu pastikan owner baru tu betul betul sayang dan bertanggungjawab.
Bertuah Fluffy dapat Shilla yang boleh menyelamatkan dia dari tangan JAHANAM
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/