View Single Post
  #9  
Old 07-06-2010, 05:25 PM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 11
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: Dear Fluffy

Laa Kak Syakila adopt Fluffy tu ke?

Dari apa yg Yana pernah baca kt PF nie, dulu Fluffy asalnye put for adoption by one girl, then RK Sindhu tu adopt..
Ramai yg marah kt that girl, sebab ramai yg tahu RK ni breeder. dan dia nak Fluffy sebab nak jadikan breeder machine..
Terang lagi bersuluh a few month lepas tu Fluffy bunting, lepas anak2 kucing tu besar RK ni put for sale..

Semalam Yana tgk Fluffy ni back for adoption.. terkejut la jugak..
bila baca profile dia, benda pertama terlintas di fikiran Yana "Fluffy dh tak memberi untung kepada dia.. so dia let go la Fluffy"..

Kesian Fluffy.. jadi breeder machine..bila dh tak diperlukan, dibiarkan macam tu jer..