View Single Post
  #67  
Old 11-07-2011, 12:41 AM
Meffy Meffy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 168
Rep Power: 10
Meffy is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
Takpelah... nanti adalah reply kat thread tu. Otai2 busy kot. Kalau awak takda sangkar maybe awak blh kuarantinkan kat satu bilik je dulu... kucing awak bebas dan awak plak hanya perlu mop hari2 satu bilik jea dan bukannya satu rumah. Penat woo mop satu rumah hari2
Tapi jgnlah sampai tak belai kucing awak. kesian dia... nanti dia rasa tersisih plak. Kucing kalau merajuk pening kepala mcm Sakura saya siap lari dari rumah lagi Saya punya panik siap upah budak2 main bola kat taman saya cari dia last2 dia balik sendiri bila rajuik dia dah reda.
Rumah saya tak besar mana...cuma apartment je and kucing sy lepak kat area living room or kitchen. Saya tak bagi die masuk bilik lagi sehingga isu kutu ni selesai. So far so good...ade improvement cikit so I hope this will last.

Saje2 nak tau...how many cats do you have?
Reply With Quote