View Single Post
  #71  
Old 11-07-2011, 11:05 AM
Meffy Meffy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 168
Rep Power: 10
Meffy is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
Ok lah tue... Good to hear dah ada improvement. Ok lah tu.. kira mop hall dengan kitchen je. Blh kuar peluh sikit... tak yah gi gim Awak kat johor area mana?

Pasal saya ada brape ekor anak tue... jawapan saya ialah buat masa nie ada 6 ekor indoor ( Sakura, Milo, Sasuke Jr, Aslan, Kiko, Kenit) Kucing awak nama apa?
6? O___o boleh muat ke dalam rumah? I'm always amazed dgn orang yg banyak kucing sedangkan saya ade seekor pun dah mcm hypertension

Kucing saya nama Meffy :3
Reply With Quote