View Single Post
  #73  
Old 11-07-2011, 03:35 PM
milocute's Avatar
milocute milocute is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2011
Location: JB, Johore
Posts: 99
Rep Power: 11
milocute is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

6 ekor still ok kot... cuma time diorang main kejar2 tue pening skit tp enjoy tgok diorang happy. Bila balik penat2 kerja... Sakura wajib sambut saya depan sliding door tp yang lain tue ikut mood Hilang stress keje
Jiran saya lagi banyak... ada 18 ekor semua indoor. Kami ada sediakan satu bilik khas untuk diorang. Bilik standard rumah teres tue. Mcm saya bilik tu untuk letak toilet tray diorang dan segala peralatan keperluan dan permainan diorang. Diorang still bebas satu rumah... kadang2 saya gunakan bilik tu sebagai denda kalau diorang nakal sgt... so far denda ni dgn warning pistol air berkesan kalau tak pintu bilik tu sentiasa terbuka kecuali masa denda... biasa tak lama... setakat 1 hari je... sebab saya yg rindu kat diorang dan tak tahan diorang merayu yang saya assumed yg diorang mintak maaf
Saya duduk area Sierra Perdana... saya beli barang banyak kat satu petshop kat Megah ria ( Jalan Api2) Sin Aquatic Petshop. Kalau nak datang sini mcm jauh plak... tak berbaloi plak. Tapi saya pernah beli satu petshop ni kat Larkin Perdana. X ingat lah namanya. Nanti saya tanya jiran saya tu. Tokey dia pun ramah. Suka gie sana sebab dia ada susu kucing yang dah ready made. X yah bancuh2. So far kucing saya serasi ngan susu ni. Kat petshop kat rumah saya tak jual susu ni. Dia jual pasir kucing pun murah. Pasal Flea collar tu cuba tanya kat petshop tu dia ada jual tak sebab saya tak sure. Kalau tak silap kat satu petshop level bwh kat carefour ada jual. mcm pernah nampak.

Last edited by milocute; 11-07-2011 at 11:57 PM. Reason: uncomplete sentence
Reply With Quote