View Single Post
  #75  
Old 11-08-2011, 09:11 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by Meffy View Post
Oh..rupanya Sierra Perdana kat area Masai. Saya duk JB around 10 years so tak sure banyak tempat kat mana 18 ekor kucing...indoor...*faint* OMG...mesti rumah jiran awak besar. But seriously, kalau kat rumah sentiasa ade orang okay cikit walaupun ramai kucing. At least ade orang layan diorang. Your cats semua adopted ke ada yang beli from breeder?

Saya tau kedai kat Larkin Perdana tu. Regular customer dari dulu sebab ade bela ikan Parrot Fish. Kedai tu banyak jugak cat food yang repack. Boss die friendly and very helpful. Tak kedekut bagi diskaun tu sebab kedai die ramai orang. Beli ikan pun ade diskaun :D Saya pernah nampak susu tu...dalam botol kecik warna pink. Macam susu budak plak. Tp mahal la...saya rasa 200 ml RM8.00 ke RM9.00.
hi meffy! sorry la ni br nk komen pasal kutu tu...
**ok sy bkn otai**
ada istilah untuk jangkitan kutu kucing ni... tak ingat nama dia apa... huhu
bagus lah awak dah disinfect rumah tu...
tapi saya sarankan awak oergi jumpa Doctor mintak antibiotic tak pun jab so awak sembuh dari digigit kutu tu.... kalau tak awak yang makin teruk nanti...

btw awak ni dari area mana kat johor ni?
Reply With Quote