View Single Post
  #79  
Old 11-09-2011, 10:42 AM
Meffy Meffy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 168
Rep Power: 10
Meffy is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
hi meffy! sorry la ni br nk komen pasal kutu tu...
**ok sy bkn otai**
ada istilah untuk jangkitan kutu kucing ni... tak ingat nama dia apa... huhu
bagus lah awak dah disinfect rumah tu...
tapi saya sarankan awak oergi jumpa Doctor mintak antibiotic tak pun jab so awak sembuh dari digigit kutu tu.... kalau tak awak yang makin teruk nanti...

btw awak ni dari area mana kat johor ni?
Hi :)

Gigitan dah semangkin sembuh tp saya rasa bekas gigitan tu mesti berbulan2 br akan hilang. Dah la kulit putih nampak obvious sangat :( Buruk tu..tak leh pakai seluar pendek la buat masa ni..huuuuu

Saya kat area Larkin ^_^ How about you?
Reply With Quote