View Single Post
  #76  
Old 11-08-2011, 09:13 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
6 ekor still ok kot... cuma time diorang main kejar2 tue pening skit tp enjoy tgok diorang happy. Bila balik penat2 kerja... Sakura wajib sambut saya depan sliding door tp yang lain tue ikut mood Hilang stress keje
Jiran saya lagi banyak... ada 18 ekor semua indoor. Kami ada sediakan satu bilik khas untuk diorang. Bilik standard rumah teres tue. Mcm saya bilik tu untuk letak toilet tray diorang dan segala peralatan keperluan dan permainan diorang. Diorang still bebas satu rumah...
hehehe betul tu...banyak kucing memang sangat seronok...rasa sunyi je duduk sini tak ada kucing....

by the way tihah balik kejap masa raya haji...
GINGER hilang semalam! bawa balik kampung pastu dia terlepas...
ni terkenang-kenang je...mana la ginger ni...aduh...
Reply With Quote