Thread: bowling~
View Single Post
  #27  
Old 04-30-2009, 09:47 AM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 13
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Saya pun into bowling juga....pakai bola 12 lbs, ada kasut n bola sendiri tapi dah hampir 4 tahun tak main......entah entah masuk longkang juga...hehehe
Daniel, agak2 bola tu dah ada sarang labah2 ke? Akak pernah jugak setahun tak main boling sbb fedap dgn performance sendiri hehehe Bila terasa nak main balik.. tu diaaaaaaaaaaaaa! bag tu dah berkarat besi dia. Bola tu pulak tak de la jadik empat segi.. dia tetap bulat Cuma mcm berlapok tak polish
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote