Thread: bowling~
View Single Post
  #28  
Old 04-30-2009, 03:33 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Daniel, agak2 bola tu dah ada sarang labah2 ke? Akak pernah jugak setahun tak main boling sbb fedap dgn performance sendiri hehehe Bila terasa nak main balik.. tu diaaaaaaaaaaaaa! bag tu dah berkarat besi dia. Bola tu pulak tak de la jadik empat segi.. dia tetap bulat Cuma mcm berlapok tak polish
Bola dan kasut tu saya simpan dalam kereta dah 3 tahun lebih, pergi mana jua sure bawa mereka sekali, cuma tak pernah keluarkan mereka.... and i am the kind of lazy person, seldom nak kilat kilat kan bola saya, that why I pilih solid colour...black.
Reply With Quote