View Single Post
  #23  
Old 10-21-2009, 03:17 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 14
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: *Lori xnak kutip sampah pasir..!!!*

Quote:
Originally Posted by naq1989 View Post
ish,bleh plak org sampah tu memilih....
kalau saya kan kak,sy tggu je diorg depan umah time die angkut sampah,kalau die tak angkut,ugut nak report kat boss die,then akak buat2 salin la no lori sampah tu,sbb kalau tak silap,satu lori ada group tersendiri...
kalau buleh mmg nak wat cam tuh,
kasik kecut usus dia kejap..
masalahnyer dorang kutip time kite xde kat umh (keje)
& sabtu ahad (thari) yg kdg2 kitorg xde kat umh,
kalau ade kat umh, kdg2 x perasan sbb dok kat tkt ats,
salu ter-missssss..
xpe..xpe....dah jumpa jalan penyelesaiannyer
(buang kat tong sampah besar nun jauh di flat burok sane)
niwei, thanks atas keprihatinan & pandangan korang
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote