View Single Post
  #5  
Old 07-09-2010, 02:03 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Looking for cat grooming services in Shah Alam.. ::.

biasala keje perlu online jadi berhadapanla pc tak kira masa....
owh...tak tau plak vet sec13 ada buat grooming, klinik my babies tu, okla nanti call tanya dorg...
thanks for the info simple...
my baby sekor ni susah nak handle skit,lagi2 long haired jadi nak serahkan dekat pro yang ada kelengkapan alat untuk handle dia, kalau kami buat alamatnya tak lama lepas mandi dah macam tak pernah mandi plak...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote