View Single Post
  #3  
Old 02-02-2009, 12:43 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Anak Kucing Baru Jumpa......

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
ada satu vet je ke pergi? try second opinion plak dari another vet... but pasal perot buncit tu.. maybe takes time kot nak clearkan cacing tu...sebab through my understanding.. cacing ni ada beberapa jenis.. certain tablet khas utk particular worms... apa apa pun.. better to get 2nd opinion from another vet... good luck~!
Takat nie baru gi satu Vet la.....tak pa la petang nie balik keja try pi tempat lain plak la....tapi main kejar2 kuat berlari sana sini sampai naik pening pala nengok dia.....makan dia tak pandai makan yang lain ayam rebus aje.....wet or dry food semua tak mau .....ayam rebus juga mau....makan banyak lak tu...susu pu tak mau....kena paksa baru nak minum, itupun sikit aje....poo...pee tak yah ajar tau pi kat mana...cuma kuat sungguh la berbunyi....sampai adik saya dah tak tahan dengan dia....nasib baik dia dah nak balik German dah....saya takut gak dia ni kurangsabar sket...kang dia pi hantaq balik kat tempat dia ambik ari tu....
Nie gambo2 dia lagi....
Reply With Quote