View Single Post
  #15  
Old 02-04-2009, 12:39 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Anak Kucing Baru Jumpa......

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
biasalah tu... he/she is adopting a new environment.. don't expect them to adopt the new enviro. very fast.. slowly nanti dia ok la tu... biasanya kalau dlm umah u ada lagi 2-3 ekor kucing... yg terbaru tu akan belajar dr kucing senior... apa yg senior buat ... dia pun buat jugak.. hehehe.. kalau senior tu hampeh... alamat hampeh la marble u nanti.. hahahahahha
Alamak ...Ye ke Chemonk.....dia akan ikut senior.....kalu macam tue teruk la saya......sebab saya punya senior kat umah ni suka marathon tengah2 malam buta.....selalunya dia akan lari dari ruang tamu masuk bilik tido saya dan lompat atas katil lari atas saya berhenti jap lari balik kuar......part nak lari balik kuar tu yang tak tahan tu....dia pasti wat saya tempat lonjakan.....marathon ni biasanya tak ada bila Rain kena serang dengan penyakitnya.....sebab tak ada tukang kejar....tapi wat masa sekarang marble ni bila time tido kena cage.....cuma bebudak berdua tu aje kat luar cage.
Harap2 senior dia ajar yang elok2 la....sebab maklum la siang waktu kerja masa banyak nak kursus dengan senior....
Reply With Quote