View Single Post
  #105  
Old 06-09-2009, 02:26 PM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 15
blackie007 has disabled reputation
Default Re: Campaign Stop puppy and kitten Backyard breeder do trade through Pet Shop

pakcu, if you do not know whether Imadi is a vet or not, why did you sub-contract the spaying/neutering of your customers' cats to him??

and this service is advertised in your pet shop thread, before you engaged a vet....

04-24-2009, 01:18 PM

abgraldo
Pakcu

Join Date: Aug 2008
Posts: 1,512
Rep Power: 0

Re: Pakcu usual pet shop
PENGUMUMAN

PENANGGUHAN TARIKH OPERASI KLINIK
Disebabkan beberapa perkara yang tidak dapat di elakkan, klinik di Pakcu Usual Pet Shop akan mula beroperasi pada 1hb Mei, 2009. Untuk permulaan, klinik akan hanya beroperasi pada hari Isnin, Rabu, Jumaat, Sabtu dan Ahad.
Sebagai penghargaan dan tanda terimakasih kepada semua, semua rawatan perubatan dari 1hb Mei - 31hb Mei, akan ditawarkan pada Harga Promosi.

PM atau sms/call Pakcu untuk membuat temujanji atau untuk mendapatkan senarai harga rawatan.

Sekian. Terimakasih.
__________________

extracted from http://forums.petfinder.my/showpost....postcount=1185 from page http://forums.petfinder.my/showthrea...t=1349&page=60


And another one from your pakcu usual pet shop thread.....

11-14-2008, 09:59 PM

abgraldo
Pakcu

Join Date: Aug 2008
Posts: 1,512
Rep Power: 0

Pakcu usual pet shop
Salam Sejahtera Kawan-Kawan,
Kalau tiada aral melintang, InsyAllah, Januari atau selewat-lewatnya Februari tahun depan, Pakcu akan membuka sebuah Kedai Haiwan Peliharaan dan Klinik. Tempat sudah dikenal pasti, tapi untuk sementara waktu biarlah Pakcu rahsiakan dulu, bila dah nak operate nanti Pakcu beritahu k. Yang pastinya bukan di Pahang ler.
Sebenarnya, idea nak bukak kedai ni dah lama, cumanya masa tak mengizinkan dan modalnya pun tak berapa ada. Tapi sekarang, walau pun tidak juga ada modal sangat, tapi keadaan dan perasaan Pakcu terlampau memerlukan sesuatu yang boleh buat Pakcu senang hati, puas dan lega, untuk berbakti kepada haiwan kesayangan Pakcu.
Modes operandi kedai Pakcu :-
1. Jual Beli Haiwan Peliharaan (Cats will be the main stocks)
2. Pet food, accesories and toys
3. Clinics - simple2 surgery and treatment to all animals
- medicines/vitamins
4. Boarding services
Later stage :
4. Will act as a rescue cum adoption centre - perhaps like Alicia's shop
5. Grooming services
6. Belum terfikir lagi - bole bagi cadangan..hehe.
So, with all your moral supports, Pakcu hope this venture will be succesful and benefiting not only me, but you all as my dear friends, our pets and all pets as a whole. Wish me luck k. Thanks..

extracted from http://forums.petfinder.my/showpost....57&postcount=1

And another one......

05-11-2009, 02:14 PM

abgraldo
Pakcu

Join Date: Aug 2008
Posts: 1,512
Rep Power: 0

Clinic at pakcu usual pet shop
Dear All,

I'm happy to inform that clinic at Pakcu Usual Pet Shop, will be operating everyday, starting tommorrow 12th May 2009. Operating hours will be from 10.30 am - 07.30 pm.

Clinic services will be all the basic treatment such as :-

1. Medical Consultations
2. Vaccinations
3. Injections of multivitamins
4. Treatment of superficial wounds / bites / cuts
5. Treatment of e.n.t / skin diseases / infections / gums infections
6. Treatment of fever / flu / diarhea / poor appetite / urinary problems
7. Medical grooming
8. Surgery of spay (female) and neuter (male)
9. Delivery assistant (bersalin/beranak ler...hehe)
10. Other basic treatment....

Thanking all for the support and we will be forever strive to improve and increase our value added services consistently.
Thank you very much....
__________________


extracted from http://forums.petfinder.my/showthrea...t=1349&page=63

You provided spaying/neutering services when you don't have a vet. How did you provide those services??

Please stay focused -- we are talking about animal rights here, not race. Don't avoid the issue.

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Dear Atomic,
How do you come to conclusion that I know everything about Imadi? Good friends yes, but do good friends tell you all? If I know Imadi Pet is not a vet, you think I dare to risk all of my cats lives (not less than 10) and other customers cats?
Sorry, but I'm afraid to say, that this thread is more of racist attack than to find the real truth.

Last edited by blackie007; 06-09-2009 at 02:34 PM.
Reply With Quote