View Single Post
  #2  
Old 02-22-2012, 03:16 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 14
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Pure Breed British Shorthair

Quote:
Originally Posted by Izan287 View Post
Hi....Anyone tahu kt mana boleh saya dpt BSH. Looking for purebreed, tak certified pun tak apa. Tak nak mix & it must be male. BTW, ada siapa2 tahu what is the price? Thanks
Hi...

Ada one of the members kat sini jual BSH tapi tak pasti kalo ada cert ke tak.
Price dia agak mahal juga dalam RM2000 to RM3,500.00 macam tu. Kalo tak ada cert tak berbaloi you beli dengan harga tu sebab dengan harga macam tu you boleh dapat seekor BSH dengan cert. You boleh tanya kat dia la... nama dia Xsynic. Baru baru nie dia ada iklan dalam Mudah.com.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote