Thread: Blackwood
View Single Post
  #6264  
Old 09-18-2010, 01:29 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam kak nurul..betul kata kawan2 yg lain..buat dono je la....tak payah laa jual kt org 2 yg buat hal tuh..rina as newbie really appriciate dgn apa yg kak nurul buat and harap kak nurul still on the business.. :( ..sbb rina tahu..every month musti ada first timer yg beli dgn kak nurul(mcm rina) and we as newbie mmg appriciate and strongly, memerlukan bantuan kak nurul...sbb rina dh buat survey mmg dgn kak nurul dpt harga paling besh + layanan yg baik.. they dont even know that they telah menyusahkan org + memburukkan nama org..
bg rina.suka hati kak nurul laa apa yg kak nurul nk buat..itu hak kak nurul...nk jual ke..nak apa ke...kucing sakit?standard laa tuh.dlm byk2 mesti ada yg sakit...kita yg manusia nie pun kadang2 sakit(selsema..demam etc).
hubby rina turut geram gila dgn insan2 yg cbe menutup periuk kak nurul tuh..klo dia kata kak nurul menipu and mahal..cbe jual + bg kami dgn harga yg kak nurul bg?mebi for them kt kedai2 tuh murah..tp bg rina yg pendapatan tak lah sebyk mereka yg byk ckp tuh...harga nye still mahal compred to yg kak nurul jual(i am talking about the sharing basis ...bahagi by kg)...byk ckp pulak derang2 tuh..they dont know the effort and susah payah kak nurul...

rina mmg sure klo kak nurul masih on lagi..mmg rina yakin i'll be the another regular customer...just abaikan je ckp2 org tuh..harap kak nurul tak patah hati and tak putus asa demi anak2 bulus kami ..i hope (still praying nie), soon we can see the bw adv as usual...harap kak nurul masih meneruskan apa yg kak nurul buat selama nie...dh 3 thn dh pun...so..tak perlu nk amik port pun dgn benda2 picisan nie.. .. caiyuk2!
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote