Thread: Blackwood
View Single Post
  #6266  
Old 09-18-2010, 09:50 PM
veesakura's Avatar
veesakura veesakura is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 25
Rep Power: 0
veesakura is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam,
wah, x sangka sungguh hangat discussion kat cni. saya baru berurusan 2 kali beli bw ngn kak nurul, tp so far, sy xde masalah pape pon. bagi saya kak nurul dah sangat bertimbangrasa dah sbb saya slalu terbaca die terpaksa menjadi along, mintak orang2 tertentu yg slalu nak byr last minute. pastu nak angkut beg berkilo2 nak naik 9 tingkat, tambah2 kalo lift rosak. awal buln ni paling kesian la, nak angkut beg bw byk gler, time bulan puasa plak tu. everytime dpt bw dr kak nurul, sy x pernah pon terpikir nak timbang smule sbb sy mmg percaya dgn k.nurul. ye la, harga yg die bagi tu mmg murah gler, x ambek untung satu sen pon even untuk charge fon die nk deal ngn supplier, nk deal ngn buyer lagi..sy mmg bercadang nak jadi regular customer k.nurul, siap dh set location dlm gps lagi akiba sesat ms 1st time g umah k.nurul. harap sy termasuk dlm buyer list lagi..to k..nurul, be strong. memang sakit ati kalo jupe org yg suke mengate2 ni, tapi ingatlah kak, ramai lagi yg menyokong akak dri yang membenci tu. pada kat luar tu, kalo x suke, xyah beli ngn k.nurul, g la bli kt tmpt lain. x paksa pon korang bli kt cni kan..
Reply With Quote