View Single Post
  #10  
Old 01-15-2009, 04:32 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Talking Re: My Naughty Sherbet

Alamak..more cats ke? OOohh.. kena berguru setahun dua dulu.. baru ada sekor ni pun tunggang terbalik dibuatnya

I'm still figuring out the food / diet he eat.. his behaviour n most of all .. his grooming

Hari ni test bagi makan ayam rebus.. dia x layan sangat .. air rebusan tu suka pulak

Click image for larger version

Name:	DSC00433.JPG
Views:	147
Size:	35.6 KB
ID:	2908
Takpe! Baru 1st try..maybe mama dia masak ayam tu lama sangat kot?

Tengah pening tengok bulu dia yang slightly oily lepas dia "celup" dlm minyak masak .. .. yesterday dah mandikan 2x tapi still abit oily.. tadi vaksin so, tak boleh mandi sampai minggu depan ( dia prolly menarik nafas lega kot.. tak payah kena air lagi )

Saya baru aje ada seekor budak oren ni.. Kena study dia dulu..lepas tu baru boleh ada more gebus gebuss.... Kena bertapa mencari ilmu.. kenapa kucing orang gebuss gebuss..kucing kita nampak selebet jek..cam tuan dia kot..
Reply With Quote