View Single Post
  #20  
Old 01-15-2009, 11:44 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: My Minirium aka Vase la jugak...

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Ooo baru Pakcu tau, guppy tak bertelur ek.... so mamalia ker dier nih..hehe, unik tuh!!. Yup sapa ada experiences n info dgn guppy ni, sila-silalah share...
bukan mamalia pakcu..still ikan cuma beranak jer...seang jer nak tau ikan nie time bila nak beranak..klu ikan guppy betina pakcu bunting, perut dier besar n bila nak deliver nnt, perut tu jadi kekuningan n kita bleh nampak ckit anak ikan dln perut ibu dier..n bila dah beranak, pakcu kne asingkan sbb dier nie kdg2 kanibal ckit, ngan zuriat sendri pun nak mkn..hehehehe..
Reply With Quote