View Single Post
  #88  
Old 12-18-2010, 06:08 PM
Marcelleve's Avatar
Marcelleve Marcelleve is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: Pulau Langkawi
Posts: 249
Rep Power: 11
Marcelleve is on a distinguished road
Send a message via AIM to Marcelleve Send a message via Yahoo to Marcelleve Send a message via Skype™ to Marcelleve
Red face Re: Berhati-hati di Mudah

Hi.
Saya pun sama.. I almost got cheated to adopt from Mudah.my from Kelantan/ Perak sebab dekat sahaje ambik budak2x tu.
I rather stick with Petfinder.
PF admin is really good in monitoring fraud/scams.

Anyone need adopter, please let me know and can wait until next year 2011, if can this is my e-mail fatimaheve@gmail.com.
I only take neutered female felines, healthy (free from flea/fungal) and toilet/litter trained sebab baru2x ni ade orang bagi saya Persian..comel sangat tapi kulit sensitif macam Ashanta .

I do not cage my pets.

Kawasan saya pun tak suka anjing.
Thank you.

Best Regards,
Eve


Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
tu la pasal... masa tengok aritu da curious dah... tu yang bookmarked both pages.. lain macam je kan?
owh yeke ade yang reply macam tu? isk isk isk... mmg ade sindiket la nampaknye ni...
diorang ni semua tau nak menipu je... entah ape nak jadik.

iklan ni dah delete! i yakin orang tu baca thread ni... bila org dpt trace, dia delete both Ads! Penipu yang penakut!
Quote:
Originally Posted by Nur_illiyana View Post
apa yg sy perasan tentang iklan2 macam ni.. diorang tak akan advertise lama..
dlm seminggu ja, lepas tu iklan tu dh tak ada..
sama mcm yg diorang advertise kt PF ni.. 2-3 hari,lepas tu iklan tu dah hilang..
mungkin taktik..
__________________
"Non-violence leads to the highest ethics, which is the goal of all evolution. Until we stop harming all other living beings, we are still savages."~Thomas A. Edison
Reply With Quote