Thread: laptops
View Single Post
  #64  
Old 02-07-2010, 11:53 AM
Suhaimy Suhaimy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 532
Rep Power: 12
Suhaimy is on a distinguished road
Default Re: laptops

Quote:
Originally Posted by June View Post
laptop akak tak blh pakai yg basic saja coz akak pakai utk kerja gak. so kena yg byk features.akak pakai laptop dlm 10-14 jam sehari.dlm ofis ada aircond,pastu siap pakai kipas cooler lg. di rmh pun ada aircond & pakai kipas cooler juga. masalahnya HP tak blh on mcm tu lama.terlalu panas.klu klu ikut adik akak jgn beli yg pakai graphic card Nvidia.pakai yg Intel coz Nvidia ni tak blh over heat.terus hangus je. Lg ikut kata adik akak sama ada Lenovo atau Toshiba sesuai utk usage akak punya kerja. tp tulah,kena extra research before decide beli laptop baru.
Woh! Kalau akak mmg hardcore punya user, mmg kena buat research dulu la yg mana boleh on 24/7 tu. Antara Toshiba & Lenovo, sy vote Toshiba lg. Mmg lasak pun, cuma bab harga tu sikit yg . Huhu!
Reply With Quote