Thread: laptops
View Single Post
  #71  
Old 02-08-2010, 04:18 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: laptops

Quote:
Originally Posted by June View Post
Lenovo pun ok gak.sama lasak.tp aku tak pasti berapa fulus. aku ingat mula2 nak jual je laptop hangkang tu.tp husband aku nak pula.so aku tengah repair tu.ari rabu baru blh amik. aku pakai dulu smp ujung bln ni baru beli baru. ko pun lasak gak ke?? hah!! oklah tu.klu tak lasak,takde alasan nak beli laptop baru.heheheheh!! jgn lupa beli cooler fan tau. karang cair mcm mentega lagi laptop baru.
ye lah june, nanti aku beli la cooling fan tu sekali...org mcm aku ni ...dah 'senje' mcm ni baru nak rajin online...pastu mcm2 bende tak tahu...kehkehkeh . Ko nak passing kat hubby ko ok la. Berbaloi la ko guna HP tu dah bertahun tahun june. dah banyak jasanya. Ko beli masa harga 4k lebih kan ?
Reply With Quote