Thread: laptops
View Single Post
  #74  
Old 02-09-2010, 04:59 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: laptops

Thanks June....rajin nye kwn aku yg sorg ni...
Aku rasa nak je rembat satu . So far aku tanya kwn2 guna lenovo durg ckp boleh tahan. Harga lebihkurg sama je dgn dell. Tapi tak banyak warna pilihan kan. Very serius ...black jer kan...skrg dell dah kuar warna mcm2. Tapi thats beside the point la. Aku kene screen 14" June. Screen kecik aku tak nampak....
mcm ko jugak la waktu nak online kene pake sepek mata...hahaha
nampaknya kita sama2 shopping laptop bulan depan.....
Reply With Quote