View Single Post
  #8  
Old 07-06-2010, 01:58 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 11
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Wawa... kalo litter untuk GP bukan guna breeders select ke? Pandai ke GP guna litter clay tu? Maklum la sakai tak pernah dengar GP guna tu
hehe..dia takde kais3 litter clay tu..just guna untuk mengurangkan bau..sebab GP poo & pee sgt banyak..mujur la GP wawa tu sume toilet train..kihkih..litter tu letak dlm toilet dia yg ade alas besi kt atas..tapi yang tak best litter clay tu tak serap pee dorang..abeh je litter yang sekarang ni wawa nak tukar yang brand yang elok sikit..attached pic Suha tengak poo..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	27052010673.jpg
Views:	997
Size:	123.5 KB
ID:	9608