View Single Post
  #9  
Old 07-06-2010, 02:00 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: HELP: How To Train Cat Using Toilet????

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
hehe..dia takde kais3 litter clay tu..just guna untuk mengurangkan bau..sebab GP poo & pee sgt banyak..mujur la GP wawa tu sume toilet train..kihkih..litter tu letak dlm toilet dia yg ade alas besi kt atas..tapi yang tak best litter clay tu tak serap pee dorang..abeh je litter yang sekarang ni wawa nak tukar yang brand yang elok sikit..attached pic Suha tengak poo..
Sorry tuan rumah.... off topic jap....
Comel dan pandai sungguh!
Susah ke nak train GP pakai toilet Wawa?
Kalo litter clay memang tak elok untuk serap Wawa.
Kalo nak yang serap 'Breeders Select' atau Okoplus.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/