View Single Post
  #11  
Old 07-07-2010, 11:12 AM
ms pasola ms pasola is offline
insan biasa
 
Join Date: Sep 2009
Location: pasir bedengung
Posts: 191
Rep Power: 11
ms pasola is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ms pasola
Default Re: oyen, kau hilang di mata tp tidak di hati..

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Siannya si Oyen tu.
Biar pun dia dah pergi at least dia dapat rasa kasih sayang dari Pasola untuk seketika.
Mmmm Vet ada timbang berat badannya sebelum bagi injection ke? Kalo nak cucuk selalunya kena timbang dulu untuk pastikan dosage yang betul di suntik ke dalam badan kucing.
Kalo tak timbang takut overdose
Satu lagi...selalunya kalo anak kucing di bawah umur 3 bulan, Vet tak akan cucuk tau sebab badan ank kucing tu tak kuat lagi. Paling paling Vet akan bagi shampoo untuk mandikan atau ubat telan je.
Apa apa pun ... benda dah terjadi... harap Oyen bahagia ngan penciptanya.....
k.nurul, ade..dia mmg ade timbang sblom tu..pas cucuk tu kite ade tanye gak takde ubat sampingan ke mcm krim ke ape..die kate takde tp kan repeat cucuk lg next week..nmpknye tam2 je la yg kita dpt antar utk next appointment ye la kak, benda da nak jadi & dah jadi pon..redha je lah
slame ni tgk org lain yg kehilangan, skrkg dah rasa sendiri baru tau cmne rasanye bila kucing sendiri yg pergi, sedeh betul sebab dia tu da jadi sebahagian dari hidup kita

Last edited by June; 07-07-2010 at 02:50 PM.
Reply With Quote