View Single Post
  #16  
Old 11-03-2009, 09:01 AM
abuldotcom's Avatar
abuldotcom abuldotcom is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 60
Rep Power: 12
abuldotcom is on a distinguished road
Default Re: Part time job, anyone ?

la ye ke najwa? tapi masa sy masuk kedai tu, senyap je dia tu... agaknye tengah khusyuk membalut kotak ape mende tak...

oho belakang kedai ye... patutla ade satu je kat depan...

lepas saya gi kedai tu, sy gi yang 1 lagi, indian owner, mcm2 nasihat dengan promote dia bagi... heheh rasa macam VIP pulak, dia ade 14 ekor kucing kat umah dia... tapi dia tak buat boarding or jual living animal...

btw najwa, i add u dlm facebook.... sori, i nampak ur email dalam volunteer untuk this 21 -22 Nov 2009 yang kat 1 utama tu
Reply With Quote