Thread: supplier bw
View Single Post
  #12  
Old 06-09-2010, 12:10 AM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 11
luvnett is on a distinguished road
Default Re: supplier bw

Quote:
Originally Posted by Nur_illiyana View Post
Luvnett,
kedai yg mengadap pustaka union tu ker??
harga dia murah x??
klo murah balik kg nt nk borong byk2.. RC ada tak?
A'ah.. yg mengadap pustaka union 2.. Harga kalau BW 2 xsure pula berapa.. Tapi yg dalam bekas cantik yg 2kg 2 kalau xsalah RM 35 pas 2 ada less 10% memang kalau cats food dia ada less 10%-20%
A'ah RC pun ada.. Sy pernah gak beli Rc kat situ, harga bleh tahan la, beza sikit ja ngan KL ni..
kalau nak beli suppliment or ubat2x cam kitzyme, frontline, malaseb, pas 2 ubat utk ear mate 2 memang ada jual.
Kedai yg sy maksud kan 2 e world aquatic tu tau.. Kedai yg tengah 2 xda jual, n kalau yg Tropikana 2 just ada Royal canin je.. Tapi ok gak harga RC dia.. n banyak la juga pilihan RC
Last pergi jelajah situ 3 minggu lepas masa balik kampung
Reply With Quote