View Single Post
  #115  
Old 04-22-2011, 10:38 PM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 10
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Hi semua..saya org baru from JB

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
saya tak pastilah bab tu tp yg dr razlan ni memang doc kot. Sebab dia pernah crita yg yg facilities kat kebun teh tu terhad. kene catu habisan sebab diorang kn cover termasuk gajah , rimau dll esp kat endau kalau cedera atau sakit. jd diorang tak boleh nak treat dgn medication grade 1 sebab x budget.
so far saya dah neuter/ spray sebanyak 5 ekor serta vaksin dan deworm ngan doc nie. so far alhamdulilah ok je. In fact ms saya call dia time weekdays bila tom & sakura sakit tetiba.... via phone pun dia boleh diagnos bila saya ckp symptom2 yang ada pd diorang. dia yg paksa saya gi vet swasta terdekat masa tu gak sebab diorang ada antibiotik grade1 dan other facilities. Walaupun Tom gagal diselamatkan tapi sakura survive. So, saya agak terhutang budi dgn Dr. Razlan nie Dan juga Dr. Mardiah di vet swasta tu
Dr mardiah tu dr klinik swasta mana milo?
Reply With Quote