Thread: DIY Cat Product
View Single Post
  #22  
Old 08-15-2008, 12:02 AM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 12
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: DIY Cat Product

Quote:
Originally Posted by June View Post
cik adik oi!!! klu adik aku tak overload blh bawa tp klu overload nampak gaya kita suma soru.he!!he!!he!! dia balik ujung thn ni.so aku tak jamin dia blh bawa suma harta benda yg kita order.klu setakat aku punya gerenti dia blh bawa sebab aku dah book dulu.tp yg lain2 tu aku tak jamin takut overload nanti kena charge pastu dia gi airport naik train dari Lancaster.nak suruh dia heret overloaded beg tak seh gak.
kahakhakahak...kalo boleh laa yerk... kiranye aku nih org yg keberapa dlm list yerkk..? the last one ya..? hihihi..kalo agak2 leh masuk,masukkanlah..kalo takleh takpe....
Reply With Quote