View Single Post
  #26  
Old 12-03-2011, 01:49 AM
origin origin is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 75
Rep Power: 10
origin is on a distinguished road
Default Re: Is it Ok if I buy TICA Cert for my Cat

Quote:
Originally Posted by angah1234 View Post
Guys help me..
i would like to register my cat under TICA some people told me that he can help me register but need pay 3.8k.. sesape boleh tolong?btol ke byar mhal cm tu? @.@
Mana ada mahal tu. Tak mahal cuma syaratnya ketat... kedua mak bapak kucen yg nak diregister tu MESTI terlebih dahulu ada TICA cet....pastu kalo tak silap, owner kucen mesti terlebih dahulu dah register catterynya dgn TICA... register cattery dgn TICA bole buat online, kalo x silap bayaran Rm80 ke US$80 setahun... kucen awak ni, mak bapak ada tica cert ker?? Kalo takde, gi la tanya org yg charge rm3.8k tu tapi sure illegal tu...
Reply With Quote