View Single Post
  #27  
Old 12-03-2011, 02:04 PM
angah1234 angah1234 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 72
Rep Power: 9
angah1234 is on a distinguished road
Default Re: Is it Ok if I buy TICA Cert for my Cat

Quote:
Originally Posted by origin View Post
Mana ada mahal tu. Tak mahal cuma syaratnya ketat... kedua mak bapak kucen yg nak diregister tu MESTI terlebih dahulu ada TICA cet....pastu kalo tak silap, owner kucen mesti terlebih dahulu dah register catterynya dgn TICA... register cattery dgn TICA bole buat online, kalo x silap bayaran Rm80 ke US$80 setahun... kucen awak ni, mak bapak ada tica cert ker?? Kalo takde, gi la tanya org yg charge rm3.8k tu tapi sure illegal tu...
hey origin thx for reply..mmg mak ayah die ade cert..mmg awal beli die ade tanye for breeder or as a pet..sy ckp as a pet bcoz for breeder sure harga mahal..die ckp kalau untuk cert kene tambah 3.8k untuk TICA reg..sbb tu sy pelik knape mahal sgt..kalau dalam Web tica pon da kire sume x sampai pon 300..
Reply With Quote