Thread: Dalam dilema
View Single Post
  #1  
Old 07-01-2010, 11:22 AM
farrahnize's Avatar
farrahnize farrahnize is offline
CATSS & ANIMALS LOVER
 
Join Date: Apr 2009
Location: port klang
Posts: 54
Rep Power: 12
farrahnize is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to farrahnize
Unhappy Dalam dilema

Hi friends, kat cni nak luahkan perasaan n nak dptkan pendapat dr u all semua as a cat lovers.I berasal dari family yg mmg terlalu sayangkan kucing.Sekali bela kat umah tak pernah kurang 20 ekor.Even masa stay kat kampus pun i boleh bela kucing 2/3 ekor.Takdir tuhan i bertemu jodoh dgn sorg lelaki.At the beginning dia nie nampk cam syg sgt kat kucing..Too HIPOKRIT!!!.My parent punyer kucing tu dialah attend beli ikan, siangkan ikan, rebus n bagi mkn.We all beli rumah lot tepi so i boleh buat rumah utk my cats n now i dah ader 16 cats.Since i dah pregnant our second baby, his attitud dah mula berubah.Mlm tadi dia mengamuk coz my cats pecahkan one pot water fountain dia..I promise akn repay tp dia makin naik angin.So, dia ckp if ikutkn hati dia nak kawin lain if i tak buang anak2 bulus.Dia suh pilih samada my cats or dia.The worse part baru td dia msg dia nak cincang my cats sekor2.I tak tahu nak buat apa now..yg pasti i tak nak lost my cats..i buntu sesgt.PLzzz help me.. i tak tahu nak story kat saper coz bukn senang nak cari cat lovers mcm u all.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SAM_0020.jpg
Views:	115
Size:	53.1 KB
ID:	9588   Click image for larger version

Name:	SAM_0015.jpg
Views:	103
Size:	47.0 KB
ID:	9589   Click image for larger version

Name:	SAM_0035.jpg
Views:	87
Size:	67.7 KB
ID:	9590   Click image for larger version

Name:	SAM_0612.jpg
Views:	90
Size:	45.1 KB
ID:	9591   Click image for larger version

Name:	SAM_0605.JPG
Views:	88
Size:	31.9 KB
ID:	9592  

Reply With Quote