Thread: Dalam dilema
View Single Post
  #3  
Old 07-01-2010, 11:38 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Dalam dilema

Farah, akak have to agree with FK dear. Skrg dia buat camni dgn kucing,apa jd klu nanti anak you all pula yg pecahkan benda kat rmh?? You deserve someone better than this man.

Klu dia mencari alasan nak kahwin lain just because kucing tu pecahkan brg kat rmh mmg dia loser.


Quote:
Originally Posted by farrahnize View Post
Hi friends, kat cni nak luahkan perasaan n nak dptkan pendapat dr u all semua as a cat lovers.I berasal dari family yg mmg terlalu sayangkan kucing.Sekali bela kat umah tak pernah kurang 20 ekor.Even masa stay kat kampus pun i boleh bela kucing 2/3 ekor.Takdir tuhan i bertemu jodoh dgn sorg lelaki.At the beginning dia nie nampk cam syg sgt kat kucing..Too HIPOKRIT!!!.My parent punyer kucing tu dialah attend beli ikan, siangkan ikan, rebus n bagi mkn.We all beli rumah lot tepi so i boleh buat rumah utk my cats n now i dah ader 16 cats.Since i dah pregnant our second baby, his attitud dah mula berubah.Mlm tadi dia mengamuk coz my cats pecahkan one pot water fountain dia..I promise akn repay tp dia makin naik angin.So, dia ckp if ikutkn hati dia nak kawin lain if i tak buang anak2 bulus.Dia suh pilih samada my cats or dia.The worse part baru td dia msg dia nak cincang my cats sekor2.I tak tahu nak buat apa now..yg pasti i tak nak lost my cats..i buntu sesgt.PLzzz help me.. i tak tahu nak story kat saper coz bukn senang nak cari cat lovers mcm u all.
Reply With Quote