Thread: Dalam dilema
View Single Post
  #20  
Old 07-01-2010, 02:19 PM
farrahnize's Avatar
farrahnize farrahnize is offline
CATSS & ANIMALS LOVER
 
Join Date: Apr 2009
Location: port klang
Posts: 54
Rep Power: 12
farrahnize is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to farrahnize
Default Re: Dalam dilema

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
aduhai kenapa sampai jadik macam nie.
sbb kucing perbalahan boleh berlaku.
banyak-banyak berdoa farah.
insyaallah tuhan akan tunjukkan jalan.

kami disini hanya mampu memberi nasihat.
andai baik ikotlah.
andai tidak masuk akal..abaikan.
aperpon kami di sini akan cuba pertahankan apa jua hak yang farah ada.

hari ini hari farah.
hari esok mungkin hari kita.
lebih-lebih lagie pada kami yang belum berkahwin.
risau jugak jadik benda macam nie.

Semoga bertemu dengan org yg sehati dan sejiwa.Yg pasti kenal lah dulu hati budinyer.Mcm farrah dulu mmg nampak dia sygkan kucing.Terlepas pandang yg rumah parent dia takder kucing.Org yg sygkan n sukakan kucing biasanyer heritage.Mcm parent f sygkan kucing....all my siblings pun sygkan kucing.Td check up Blood presurre low sesgt.81/55.Kena bising lak dgn Doctor...Maybe coz mlm tadi tak leh tidur n still worried dgn my babies kat rumah coz my hubby ader kat rumah now.Rasa mcm nak balik rumah kejap tgk derang tp kena speed lak.Tawakkal jer lah...
Reply With Quote